Lisa-Marie Utland til svenske FC Rosengård

Forlater Røa.

NY KLUBB: Den norske fotballspilleren Lisa-Marie Utland har signert toårskontrakt med den svenske mesterligaklubben FC Rosengård.

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
NY KLUBB: Den norske fotballspilleren Lisa-Marie Utland har signert toårskontrakt med den svenske mesterligaklubben FC Rosengård. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den norske fotballspilleren Lisa-Marie Utland har signert toårskontrakt med den svenske mesterligaklubben FC Rosengård.

Det bekreftet 25-åringens nye klubb i en pressemelding torsdag. Utland kommer fra Røa, men har tidligere spilt for Trondheims-Ørn, Amazon Grimstad og Fløya.

– Hun er en spisstype som vi ikke har i troppen i dag. Hun er bra både utenfor og i boksen. Med henne får vi en ny dimensjon i vårt angrepsspill, sier sportssjef i Rosengård, Therese Sjögran.

Rosengård har vunnet den svenske serien ti ganger, men klarte ikke hamle opp med Linköping denne sesongen. Svenskene kom til åttedelsfinalen i mesterligaen denne sesongen, men ble slått ut med 0-4 sammenlagt mot Maren Mjeldes Chelsea.

Utland har over 20 landskamper for Norge og var en del av sommerens EM-tropp.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer