Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lisa og Co utslått

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): 16-delsfinale: Øvrevoll BK- Kvaløysletta 1- 0. Tidlig i går morges var Norway Cup over for Dagblad-jentene fra Kvaløysletta - i alle fall på fotballbanen.

Kvaløysletta-jentene ble beordret ut av soveposen og inn i dusjen klokka seks i går morges. En kjapp vask skulle vekke dem før 16-delsfinalen mot Øvrevoll klokka åtte.

- Jeg skjønner ikke at dette kan være lov. Kampen skulle ikke vært spilt, freser Lisa Hansen.

- Ballen stoppet hele tida, sier Katrine Stokmo.

Jentene står og vrir opp fotballstøvlene. Det er ikke lett å løpe fort når skoene og leggskinnene tynges av litervis med vann.

Jentene fra Troms har aldri opplevd å spille på en slik bane: tungt, glatt gress med digre innsjøer rundt midtsirkelen. De fleste pasningene og driblingene stoppet med et plask.

- Er fornøyd

Men jentene er egentlig ikke særlig triste. De små sorgene de måtte ha, drukner fort når hele laget arrangerer felles plasking i den største vanndammen de finner.

- Vi er fornøyd, vi kom jo til A-sluttspillet, sier Lisa.

- Sånn er det, jentene er like blide, mens vi trenerne er forbanna, mumler hjelpetrener Geir Dypås.

Tre minutter før pause skylte kampens eneste mål inn på en bølge av motgang. En avklaring fra Kvaløyslettas målområde stoppet i en vanndam, og havnet rett i beina på Øvrevolls Kristin Fløymo. Hun sendte et lavt skudd som skled inn ved stolperota på det glatte graset.

Gode tapere

- Det var nok det beste laget som vant. Selv om det som skjedde ble veldig tilfeldig, taklet Øvrevoll de vanskelige forholdene bedre enn oss, sier trener Asbjørn Henriksen, og viser hvor jentene har fått den gode sportsånden fra.

Jentene reiser ikke hjem før i morgen. I mellomtida skal tida fylles med andre aktiviteter hovedstaden har å by på:

- Tusenfryd!

- Shopping i byen!

<B>ÆSJ: </B>Lisa Hansen og Kvaløyjentene trøstet hverandre etter tapet mot øvervoll BK.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media