Lite å frykte, Drillo

England - Saudi-Arabia 0- 0. Saudi-Arabia holdt England til fortjent uavgjort på Wembley. En gang i verden var det en fotball-bragd. Men ikke i går. Derfor trenger du ikke frykte Drillos-tap i Molde på onsdag.

Saudi-Arabia fikk nødvendig VM-selvtillit etter nitti ærlige minutter i fotball-tempelet. Og 0- 0 var helt i orden mot de selvutnevnte engelske finalekandidatene.

Men det er ingen grunn til å frykte at Egil Olsens makeløse hjemmestatistikk får seg en på trynet kommende onsdag.

Skuffende

For de aller fleste lag ville holdt nullen mot gårsdagens puslete og tannløse utgave av England.

Saudi-Arabia vil garantert få vassere motstand når de møter Drillos på Røkke-løkka.

- Det er skuffende at det ikke fungerte. Vi utnyttet ikke sjansene vi fikk, sa Hoddle etter å ha sett spiss-duoen Alan Shearer/Teddy Sherringham brenne sjanser i fleng. Og et forsvar som lot Saudi-Arabia lage trøbbel ut av ingenting.

Arabernes landslagssjef Carlos Alberto Parreira var naturligvis smørblid etter den halve seieren.

- Uavgjort mot England på Wembley er et veldig godt resultat. Jeg ba spillerne om å spille fotball og kose seg. Det gjorde de, sa brasilianeren.

God trener

Og kollega Hoddle ga araber-brassen ros:

- Saudi-Arabia har en god trener som har klart å bygge opp et slagkraftig VM-lag. De kan overraske noen hver i Frankrike. De spiller tøff fotball, og er veldig godt organisert bakover, mener Glenn Hoddle.

Drillo er herved advart før onsdagens VM-generalprøve.

MÅLLØS: Paul «Gazza» Gascoigne fikk ingen mål, men kanskje en fortjent hodepine. England var hjelpeløse mot Saudi-Arabia i går.