FLYTTER TIL OSLO: Kongsvinger-keeper Thomas Myhre forteller at han mottar ufine replikker av folk. Foto: Marius Torgersrud / Scanpix
FLYTTER TIL OSLO: Kongsvinger-keeper Thomas Myhre forteller at han mottar ufine replikker av folk. Foto: Marius Torgersrud / ScanpixVis mer

- Lite hyggelig å få slengt «jævla narkoman» etter seg

Thomas Myhre om ryktene.

||| Thomas Myhre har vært langt nede etter at han ble dopet ned og svindlet for nesten 160 000 kroner i januar.

- Ryktene som er spredt har vært ille. Det er blitt påstått at jeg lider av spillegalskap, har store psykiske problemer og at jeg misbruker narkotika. Spesielt det siste har vært en gjenganger, og det er selvfølgelig lite hyggelig å få slengt «jævla narkoman» etter seg, sier Myhre til Se og Hør.

Nylig ble Kongsvinger-målvakten pappa til Liam. Nå smiler den tidligere England-proffen igjen etter en tung periode der han også forlot Viking.

Nyopprykkede Kongsvinger ga Myhre nye muligheter mellom stengene.

- Sannheten er at jeg aldri frivillig har prøvd narkotika i hele mitt liv. Det sverger jeg på, sier den tidligere landslagsmålvakten.

Myhre har kontrakt med Kongsvinger ut sesongen. Hva som skjer etter det er uvisst.

Keeperen har bestemt seg for å selge huset i Stavanger. Det har en prisantydning på 8,9 millioner kroner. Nå flytter Myhre og familien til Oslo.

Kongsvinger ligger på kvalikplassen i eliteserien før VM-pausen. 11 poeng er det blitt på glåmdølene hittil. Myhre har spilt i 13 av 14 kamper.

(NTB)