Lite spilletid og ankelskade frustrerer Hedenstad

- Ikke helt etter planen.

SKADD:  Vegar Eggen Hedenstad. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
SKADD: Vegar Eggen Hedenstad. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Vegar Eggen Hedenstad har lyst til å være med i EM neste år, dersom Norge skulle bli kvalifisert, men da må han få mer spilletid i klubben sin.

Han legger, overfor Nettavisen, ikke skjul på at situasjonen ikke er slik han ønsket den skulle være etter at han kom tilbake til Freiburg etter utlån i Eintracht Braunschweig.

Foreløpig har 24-åringen bare startet i en kamp denne sesongen, og i øyeblikket sliter han med en ankelskade. Han har virkelig slitt med å få tillit hos trener Christian Streichs.

Nettavisen skriver at Hedenstad kan komme til å se seg om etter en ny klubb i januar, dersom ikke situasjonen i Freiburg bedrer seg ganske raskt.

- Det har ikke blitt så mye spilletid, dessverre. Det har liksom ikke gått helt etter planen, sier Hedenstad til Nettavisen.

- Skulle det dukke opp noe spennende i vinter, så kommer jeg selvfølgelig til å vurdere det. Jeg har fryktelig lyst til å vise meg fram og spille kamper igjen, ikke minst med tanke på EM neste sommer, legger han til.

Hedenstad som kommer fra Elverum sier at han ikke har tenkt på å flytte hjem for å få kamper. Han håper å kunne fortsette i utlandet litt tid.

Først og fremst håper han å avslutte benketilværelsen i klubben som topper 2. Bundesliga

- Jeg er ikke «superhappy» med situasjonen og skulle gjerne spilt kamper, også på landslaget. Det er vrient å komme med der om man snør ned på benken, men vi har et godt lag som gjør det veldig bra, sier Hedenstad. (NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram