- Lite trolig at jeg blir tatt ut igjen

Rio Ferdinand tror han er ferdig på det engelske landslaget.

TROR HAN ER FERDIG: Rio Ferdinand har tatt EM-vrakingen tungt. Stopperveteranen tror han er ferdig på det engelske landslaget. Foto: AFP Photo/ Pornchai Kittiwongsakul / NTB Scanpix
TROR HAN ER FERDIG: Rio Ferdinand har tatt EM-vrakingen tungt. Stopperveteranen tror han er ferdig på det engelske landslaget. Foto: AFP Photo/ Pornchai Kittiwongsakul / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rio Ferdinand har tatt EM-vrakingen tungt. Stopperveteranen tror han er ferdig på det engelske landslaget.

I Fotball-England har debatten rast etter at Ferdinand ikke fikk bli med til EM. Han var ikke med i den opprinnelige 23-mannstroppen, og han fikk heller ikke plass da Gary Cahill måtte melde forfall.

- Hvis jeg ikke blir valgt nå, spesielt når folk er skadd, er det lite trolig at jeg blir tatt ut igjen. Jeg har alltid sagt at jeg ikke vil gi meg på landslagsspill før jeg legger opp, og det kommer jeg ikke til å gjøre. Jeg vil fortsatt være tilgjengelig, sier Ferdinand til The Sun.

Mange mener sportslige vurderinger ikke er årsaken til vrakingen, men at Hodgson vil unngå å ha Ferdinand og John Terry i samme tropp. Etter EM må Terry svare i retten etter beskyldninger om at han skal ha kommet med rasistiske skjellsord mot Ferdinands bror, Anton, som spiller på Queens Park Rangers.

Rio Ferdinand har liten forståelse for hvorfor han ikke er med i EM-troppen. Han mener han ikke har reagert for sterkt etter vrakingen.

- Hvis du ikke er skuffet over at du blir hjemme når landet ditt skal spille mesterskap som dette, har du et problem og bør ikke være i profesjonell fotball. Jeg driver med denne sporten for å oppnå mest mulig. Jeg blir betalt for å vinne og være en dårlig taper. Jeg ønsker å spille i de store kampene og vinne de store trofeene, sier Ferdinand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer