Liten klubb slo knockout på storklubber som Brann og RBK: - Det er vi stolte av

Stem på Klubben i mitt hjerte fra midnatt.

TIL TOPPS I FJOR: Charlottenlund Sportsklubb har rundt 2150 medlemmer. Klubbidrettene er i hovedsak fotball, håndball og innebandy. Foto: Privat
TIL TOPPS I FJOR: Charlottenlund Sportsklubb har rundt 2150 medlemmer. Klubbidrettene er i hovedsak fotball, håndball og innebandy. Foto: PrivatVis mer

(Dagbladet): I dag starter den årlige konkurransen «Klubben i mitt hjerte» som er et samarbeid mellom Norges idrettsforbund, Nordea, Dagbladet og P4. Avstemmingen starter ved midnatt fredag.

I år, som i fjor, deler vi ut hele 30 pengepremier fra Nordea på 10.000,- kroner, samt én hovedpremie på 100.000,- kroner! Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje. Les mer om konkurransen i høyremargen.

Charlottenlund Sportsklubb slo knockout på store klubber som Rosenborg og Brann da Klubben i mitt hjerte ble arrangert for sjuende gang i fjor.

Det ble også satt ny rekord sist, med totalt nesten 190 000 stemmer fra 4002 klubber. Da stemmene var telt opp sto Charlottenlund Sportsklubb igjen som vinner. Det viser at det er mulig for breddeklubber å hevde seg i konkurransen.

- Betydd mye Charlottenlund Sportsklubb ble stiftet 24. mai 1945 og hadde 2050 medlemmer da konkurransen gikk av stabelen i fjor. Klubbidrettene er i hovedsak fotball, håndball og innebandy.

- Det har betydd veldig mye internmarkedsføring. Noe vi er stolt av at vi har fått til. Klubbfølelsen har blitt større på grunn av det her. Vi har hatt en pen sjekk hengt opp i gangen. Det var en påminnelse for spillerne. Det har vært en bra sak for oss, sier talsmann Kjetil Thorsø Hansen til Dagbladet.

Charlottenlund er en bydelsklubb i Trondheim, med medlemmer hovedsakelig fra Charlottenlund og Brundalen skolekrets. Det bor 5-6000 i klubbens nedslagsfelt. I dag har klubben 2150 medlemmer, og det er grunn til å tro at det tallet øker utover i sesongen.

Pengene brukt godt Pengepremien i fjor var den samme som den er i år: 100 000 kroner fra Nordea til sammenlagtvinneren. De pengene kom godt med for Charlottenlund.

- Vi har brukt opp de pengene mange ganger. De gikk egentlig til nye mål i håndball og fotball. Det var noen dyre investeringer. I tillegg har vi pusset opp et rom i kjelleren. Som skal brukes til styrketrening. Det er er rom medlemmene kan bruke uten at det koster noe. Vi kaller det rommet «Klubben i vårt hjerte»-rommet. Vi spinner videre på saken, at medlemmene også får noe tilbake, sier Hansen.

- Har dere planer om å vinne igjen i år?

- Ja. Vi har planer om å mobilisere iallfall. Det skal litt til å vinne en gang til. Beviste i fjor at en breddeklubb kan vinne over store klubber som Rosenborg og Brann. Så det er mulig. Vi snakket litt om i fjor at det var bra at en klubb som oss som vant, og ikke en av de store. Jeg syns det er breddeidretten sin konkurranse. Det var innmari artig å være den første som vant når vi konkurrerte med de store. Vi skal gjøre det vi kan for å vinne i å også, men vi vet det blir tøft, sier Hansen.

Kampanjeperioden er fra 14. november til 27. november.

MOBILISERTE GODT: Charlottenlund Sportsklubb slo knockout på store klubber som Rosenborg og Brann da Klubben i mitt hjerte ble arrangert for sjuende gang i fjor. Foto: Privat
MOBILISERTE GODT: Charlottenlund Sportsklubb slo knockout på store klubber som Rosenborg og Brann da Klubben i mitt hjerte ble arrangert for sjuende gang i fjor. Foto: Privat Vis mer