- Liten rutine, men stor seierssjanse

Langelidgutten har mye å slekte på. Og han viser det. Onsdag kan det bli tredje strake seieren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Trener Trond Bullern Anderssen havnet på sykehus med lungebetennelse nylig. Nå tilbringer han rekonvalesenstiden hos svigermor og svigerfar, og får ikke lov å nærme seg stallen på ennå noen dager. Våningshuset er skrubbet, stallklærne plassert i kjelleren, og Bullern må ty til allergimedisiner. Men han kommer til å følge med nøye, når hans nye stjerne Langelidgutten starter i V65-2 på onsdag.

- Langelidgutten har vært veldig overbevisende i sine starter og har vunnet på en grei måte uten å ha vært kjørt i bunnen. Han ser fin ut i trening.

Han er urutinert ennå, men holder han seg på bena, som jeg tror han gjør, synes jeg han er et meget godt bankeralternativ, sier Trond Anderssen til Dagbladet.no.

- Han har en fryktelig speed å by på. Dette er en type jeg tror skal nå langt om han får holde seg hel og frisk, sier han.

- Towanda (V65-6) har fin form om dagen. Hun møter bedre hester denne gangen, men hun er veldig i orden og skal på bongen for de som garderer, råder Trond Anderssen .

- Bokli Eld er min største vinnersjanse.

.- Bokli Eld kommer ut skoløs foran, om det er sommerbane. Vi må se an banen først. Kanskje river vi av skoene bak også, forteller kusk Lars Anvar Kolle til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer