Litt for smarte i Fredrikstad

Tilsynelatende er FFK-lederne de dummeste i hele Fotball-Norge. Sånn er det dessverre ikke.

IKKE HELT SOM NORMALT Fredrikstads Raio Piiroja (nummer to fra venstre) tjener bedre enn ligningen tilsier. Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX
IKKE HELT SOM NORMALT Fredrikstads Raio Piiroja (nummer to fra venstre) tjener bedre enn ligningen tilsier. Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FEM ÅR på rad har Fredrikstad Fotballklubb sendt en million kroner til det estiske agentselskapet Sport&Net Grup. Pengene skal offisielt ha blitt brukt på å finne nye talenter til FFK fra Baltikum, men disse er det ingen av i strømmen med prøvespillere til Østfoldbyen etter denne avtalen ble inngått sommeren 2 004.

Den eneste estlenderen på laget heter fortsatt Raio Piiroja. Han kom til klubben nettopp den samme sommeren og har en personlig fotballagent som jobber i Sport&Net Grup; altså selskapet som til nå har fått overført nær fem millioner kroner for en jobb de tilsynelatende ikke har gjort.

Da Piiroja fikk en ny forbedret kontrakt med FFK i august 2007, underskrev også klubben en ny avtale med det samme agentselskapet som da ikke hadde funnet fram et eneste talent på tre år.

Forskjellen var bare at de heretter fikk litt mer betalt for speiderjobben.

SÅ er altså FFK-lederne helt udugelige i forretninger? Nåja, mens millionene har sildret bort i Estland, har klubben klart å holde en forbausende lav lønning på sin estiske stjerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer