- Litt trist at ingen har vært i nærheten av RBK

Drillo tror på mer trøndergull.

GLAD SOM GULL: Rosenborgs Steffen Iversen og lagkameratene jubler etter å ha sikret gullet med seier over Molde på søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
GLAD SOM GULL: Rosenborgs Steffen Iversen og lagkameratene jubler etter å ha sikret gullet med seier over Molde på søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Egil Drillo Olsen ble også spurt om hva han mener om Rosenborgs seriemesterskap.

- Det er imponerende av dem, for all del, selv om de hadde marginene på sin side i starten av sesongen. Ellers har de vært bunnsolide.

Han er imidlertid litt skuffet over at ingen har klart å slå trønderne i hele år.

- Det er kanskje litt foruroligende at de går gjennom serien uten tap, for de er ikke så gode at de burde klart det. Gratulerer til Rosenborg, men litt trist at ingen har vært i nærheten. Drillo har troa på at gullet neste år også går til Trondheim.

- Det er vanskelig å spå om det er en ny glansperiode i vente. Men de har økonomiske muskler og god spillerstall, de virker solide. Det er ingenting som tyder på at de skal gå på en dårlig sesong neste år.

Drillo er som mange trøndere skuffet over at Rosenborg ikke klarte å kvalifisere seg til Europaligaen, da de tapte for Qarabagh i Aserbadsjan i sommer.

- Det er avhengig av én eller to kamper, da spiller tilfeldighetene plutselig en større rolle enn i en serie.

- Hadde du hørt om Qarabagh?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer