Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Litt trist at ingen har vært i nærheten av RBK

Drillo tror på mer trøndergull.

GLAD SOM GULL: Rosenborgs Steffen Iversen og lagkameratene jubler etter å ha sikret gullet med seier over Molde på søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
GLAD SOM GULL: Rosenborgs Steffen Iversen og lagkameratene jubler etter å ha sikret gullet med seier over Molde på søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet.no): Egil Drillo Olsen ble også spurt om hva han mener om Rosenborgs seriemesterskap.

- Det er imponerende av dem, for all del, selv om de hadde marginene på sin side i starten av sesongen. Ellers har de vært bunnsolide.

Han er imidlertid litt skuffet over at ingen har klart å slå trønderne i hele år.

- Det er kanskje litt foruroligende at de går gjennom serien uten tap, for de er ikke så gode at de burde klart det. Gratulerer til Rosenborg, men litt trist at ingen har vært i nærheten.

Drillo har troa på at gullet neste år også går til Trondheim.

- Det er vanskelig å spå om det er en ny glansperiode i vente. Men de har økonomiske muskler og god spillerstall, de virker solide. Det er ingenting som tyder på at de skal gå på en dårlig sesong neste år.

Drillo er som mange trøndere skuffet over at Rosenborg ikke klarte å kvalifisere seg til Europaligaen, da de tapte for Qarabagh i Aserbadsjan i sommer.

- Det er avhengig av én eller to kamper, da spiller tilfeldighetene plutselig en større rolle enn i en serie.

- Hadde du hørt om Qarabagh?

- Ikke som fotballag, men jeg er relativt interessert i geografi, så jeg hadde hørt om stedet, sier Drillo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling