Liv Grete: - Har ikke vært enkelt for noen av oss

Raphael Poiree legger opp.

ANTERSELVA (Dagbladet.no): Rett etter gulløpet i ettermiddag fortalte Raphael Poiree  at han legger opp etter denne sesongen.

- Jeg har lyst til å være en god far, sa Poiree til NRK.

Nå gleder franskmannen seg til å bruke tiden på andre ting, blant annet til å se kona Liv Grete på TV-skjermen.

- Liv Grete er så god til å snakke på TV, så jeg har lyst til at hun skal få fortsette med det, sa en lykkelig gullvinner.

Utfordrende tid

Liv Grete på sin side innrømmer overfor Dagbladet.no at tiden etter at de to fikk datteren Anna har vært utfordrende for dem begge, men sier hun ikke har lagt noe press på ektemannen.

- Men jeg blir jo glad for å få ha ham mer hjemme, smiler Liv Grete.

- Har det vært vanskelig for deg å være alenemamma?

MER TID SAMMEN: Det kan gå mot mer tid med familien for Raphael Poiree etter VM-gullet i Anterselva. - Etter denne sesongen kan det være slutt på karrieren, innrømmer han. Foto: Scanpix
MER TID SAMMEN: Det kan gå mot mer tid med familien for Raphael Poiree etter VM-gullet i Anterselva. - Etter denne sesongen kan det være slutt på karrieren, innrømmer han. Foto: Scanpix Vis mer

- Det har ikke vært enkelt, hverken for meg eller han, forteller Liv Grete.

Overfor Dagbladet.no bekrefter hun at det var en særlig tøff avgjørelse for ektemannen å ikke være tilstede da lille Anna ble født 10.januar.

Raphael gikk stafett for det franske laget i Ruhpolding, mens Liv Grete fødte datteren.

- Han var veldig usikker på det valget, og det fins ikke noe svar på om det var en rett eller gal avgjørelse, sier hun til Dagbladet.no.