Liv Grete: - Ville slutta i styret uansett

Bestemte seg før Tennfjord trakk seg.

LENGE I TENKEBOKSEN:  Liv Grete Skjelbreid avslører at hun hadde tenkt å trekke seg fra Brann-styret uansett. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET.
LENGE I TENKEBOKSEN: Liv Grete Skjelbreid avslører at hun hadde tenkt å trekke seg fra Brann-styret uansett. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONTIOLAHTI (Dagbladet): Liv Grete Skjelbreid (40) røper at den interne striden mellom styremedlemmene og valgkomiteen ikke hadde noe å si for hennes valg om å slutte i Brann-styret.

- Jeg har vært i tenkeboksen lenge, selv om jeg ikke har fortalt det til alle rundt meg hele tiden, sier hun til Dagbladet.

Skiskytterlegenden med sju VM-gull og 22 verdenscupseirer kan en hel del om å prestere på toppnivå. Det var også bakgrunnen for at hun sa ja da Brann for ett år siden ville ha henne inn i styret.

Dramatisk Selv var hun i Finland, som ekspertkommentator for NRK under VM i skiskyting, da onsdagens årsmøte i Sportsklubben Brann tok en vending det vil bli snakket om i årtier i både Bergen og resten av vårt langstrakte land.

For trolig er det bare i Bergen - og SK Brann - det kan utspilles scener som at den nyvalgte styrelederen (Kjell Tennfjord) trekker seg en drøy time etter at han ble klappet inn i sjefsstolen i Brann-systemet.

Og legger til at det samme gjelder for tre andre i styret samme slengen:

Tom Georg Olsen, Arild Christiansen og Liv Grete Skjelbreid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer