Liv Grete avgjør om Mjøndalen var Norlings siste strafferunde

Eller får han tilleggsminutter inn i 2015? Branns styremedlemmer i møte nå.

BANG, RETT NED: Liv Grete Skjelbreid Poirée er styremedlem i Brann. I dag har hun sittet i Norling-møter i Bergen. Foto: Bjørn Langsem
BANG, RETT NED: Liv Grete Skjelbreid Poirée er styremedlem i Brann. I dag har hun sittet i Norling-møter i Bergen. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Styret i SK Brann har i flere timer sittet i møter i dag, for å diskutere hvilke grep som skal tas etter nedrykkssesongen 2014.

Både lokalavisene og supporterne krever at de ansvarlige for fadesen må gå, mens trener Rikard Norling selv har sagt at han ønsker å ta ansvaret for rotet han har stelt i stand. Og det betyr i hans verden å bli med ned for å bygge opp klubben på nytt.

Nå er det opp til Branns styre å stake ut klubbens videre kurs. Årsmøtet i februar stemte fram følgende medlemmer:

Leder: Rolf Barmen Tidligere Fyllingen-spiller. Far til Brann-talentet Kristoffer Barmen, noe som har skapt anspent stemning i og rundt klubben. Blant annet skal andre spillere ha følt at Kristoffer Barmen er blitt foretrukket i laget som følge av at han er styrelederens sønn - noe Bergens Tidende skrev om i sommer. Samme avis skrev også at Rolf Barmen skal ha vært svært misfornøyd med å se at sønnen ikke belønnes høyere på BTs spillerbørs.

Da Barmen ble valgt, brukte han Branns hjemmeside til å offentliggjøre sine skyhøye mål for klubben:

- Resultatene de siste årene har vært for dårlige. Nå har klubbens styre vært tydelige på at i 2014 er Branns ambisjon å ta medalje i Tippeligaen, og at det nå er slutt på å snakke om at Brann trenger tid for å prestere. Dette er jeg enig i. Jeg ønsker å se Brann ta medalje i Tippeligaen og vinne cupfinaler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer