Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liv Grete drittlei av familieforviklingene

- Det er alltid noen som mislykkes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SAN SICARIO (Dagbladet.no): Liv Grete Skjelbreid Poirée er ivrig på å vise seg fram på kvinnestafetten i morgen. Hun trenger nemlig sårt en opptur etter år med skuffelser og gleder om hverandre. Dagen i går var heller ikke annerledes.

Da Carl Johan Bergman tapte spurten om bronsemedaljen for Raphael Poirée ble det nok en gang forviklinger i familien hennes. For skulle hun juble hemningsløst over ektemannens bronse, når kusinens kjæreste ble taperen?

- Det er alltid et skår i gleden, og nå er jeg drittlei av dette her, forteller Liv Grete.

- Det er alltid en eller annen som er skuffa, fortsetter hun. Smilende.

Og sånn har det vært lenge. Da Liv Gretes søster, Ann Elen gikk, var det vanskelig å være hemningsløst glad over egne prestasjoner. For det gikk som regel ikke så bra for Ann Elen.

Og når Norge og Frankrike gjorde opp om seieren i herrestafetter, visste hun knapt om hun skulle glede seg med Ann Elens ektemann Egil Gjelland og Norge, eller ektemann Raphael og Frankrike.

- Men det kan kanskje være bra med litt aggresjon før stafetten i morgen, ler Liv Grete.

Dagens spørsmål:
Tror du skiskytterne tar OL-gull på fellesstarten?
Hva mener du? Send en e-post til minmening@dagbladet.no

HVEM SKAL MAN STØTTE? Liv Grete Poirée er alltid i familie med noen som vinner eller taper. Godt å ha støtte fra lagvenninnene i alle fall. Foto: Scanpix
HVEM SKAL MAN STØTTE? Liv Grete Poirée er alltid i familie med noen som vinner eller taper. Godt å ha støtte fra lagvenninnene i alle fall. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!