Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liv Grete gir våpenet til ektemannen

- Bedre enn mitt, sier Raphael Poiree.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liv Grete Poiree la opp etter forrige sesong, men håper likevel på fullt hus på standplass. Årsaken er at ektemannen Raphael har overtatt geværet hennes.

Tidligere måtte han nøye seg med å gå med familiens nest beste gevær, men etter at Liv Grete la skiene på hylla etter forrige sesong, ga hun geværet sitt til Raphael, skriver NRK.no

- Treffer han ikke nå, treffer han aldri, sier Liv Grete med et smil.

Nå kan Raphael Poiree bli en enda større konkurrent til Ole Einar Bjørndalen og co. kommende vinter i og med at han har fått et mye bedre gevær.

- Det er et veldig godt gevær, bedre enn mitt, sier Raphael Poiree til NRK. Kona Liv Grete innrømmer at ektemannen har vært med på å betale for geværet, så det er litt hans eiendom også.

(NTB)

STILLER KRAV: Liv Grete Skjelbreid Poiree forventer stor treffsikkerhet fra ektemann Raphael etter at hun ga ham geværet sitt. Foto: SCANPIX
STILLER KRAV: Liv Grete Skjelbreid Poiree forventer stor treffsikkerhet fra ektemann Raphael etter at hun ga ham geværet sitt. Foto: SCANPIX Vis mer
<B>FORNØYD:</B> Raphael Poiree mener geværet han har fått fra Liv Grete er bedre enn det han hadde før. Det er dårlige nyheter for Ole Einar Bjørndalen & co.