...Liv Grete glemte møtet...

I fravær av Liv Grete Skjelbreid Poirée (29) tok Gunn Margit Andreassen (30) grep og bestemte startrekkefølgen på det norske laget til dagens kvinnestafett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

OBERHOF (Dagbladet): Etapperekkefølgen ble bestemt på et møte klokka 09.30 i går. Liv Grete trodde det var 10.00 - og dukket derfor aldri opp på møtet hvor den endelige kabalen ble lagt.

Derfor fikk hun heller ingen påvirkning på uttaket. Med litt uenighet i gruppa skar veteranen Gunn Margit Andreassen igjennom og bestemte at Linda Tjørhom (24) skulle åpne for Norge, fulgt av Gro Marit Istad Kristiansen (26), henne selv og Liv Grete Skjelbreid Poirée på sisteetappen.

Lirhus ikke enig

- Dette er mitt lag. Noen måtte bestemme, smiler Gunn Margit Andreassen fornøyd.

Kvinnenes landslagssjef Odd Lirhus bekrefter overfor Dagbladet at han lot jentene sjøl styre rekkefølgen. Sjøl om han ikke var helt enig i rekkefølgen.

- Laget hadde kanskje ikke blitt akkurat sånn om jeg hadde bestemt. Men ikke så langt unna. For meg var det viktigere at jentene føler seg bekvemme på den etappen de blir satt opp, sier Lirhus til Dagbladet.

Han røper ikke hvilken rekkefølge han hadde, men trolig ville han satt opp lagets sikreste skytter, Gunn Margit Andreassen, på sisteetappen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer