Liv Grete kan sette medaljerekord

POKLJUKA (Dagbladet): Tar Norge medalje i dagens VM-stafett blir Liv Grete Skjelbreid-Poiree den første kvinnlige skiskyter med fem medaljer i samme mesterskap. Dagbladet.no følger løpet direkte fra kl. 11.00.

Med bronsemedalje i gårsdagens jaktstart tangerte den norske jenta franske Corinne Niogrets fire medaljer fra Anterselva i 1995. Med medalje på dagens stafett vil Liv Grete være alene i tet.

- Jeg tenker ikke så mye på at jeg kan bli historisk, men det er klart det er gøy å vite at jeg kan bli den første som tar medalje i alle øvelser i et VM, sier Skjelbreid-Poiree til NTB.

De norske jentene viste solid laginnsats i gårsdagens renn der Gunn Margit Andreassen tok sjette plass og storesøster Ann Elen Skjelbreid endte som nummer tretten. Med like sterk innsats i dagens renn er det få nasjoner som vil kunne nekte de norske jentene medalje.

- Jeg gleder meg til å gjøre et skikkelig forsøk, selv om kroppen kjennes ferdig ut nå. Stafettmedalje er en skikkelig gulrot, sier norges beste kvinnlige skiskyter.