Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liv Grete og Raphael Poiree separeres

- Vi er fremdeles gode venner.

 SKISKYTTERPARET:  Liv Grete Skjelbreid og Raphael Poiree møttes i skiskyttersporet, og har vært gift siden 2000. Nå har de tatt ut seperasjon, melder paret. 
Foto: Heiko Junge / SCANPIX
SKISKYTTERPARET: Liv Grete Skjelbreid og Raphael Poiree møttes i skiskyttersporet, og har vært gift siden 2000. Nå har de tatt ut seperasjon, melder paret. Foto: Heiko Junge / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Norges fremste skiskytterpar, Liv Grete Skjelbreid Poiree og Raphael Poiree, har valgt å flytte fra hverandre.

- Vi er blitt enig om å ta ut separasjon, men er fremdeles gode venner og nære naboer. Begge to stiller seg bak dette, og vi er enig om å stå sammen som familie, skriver de to i en pressemelding fredag kveld.

De to møttes som aktive skiskyttere, og giftet seg 27. mai 2000.

Vil ikke kommentere Sammen har de barna Emma, Anna og Lena, som de har bodd sammen i Eikelandsosen i Hordaland.

Rahael Poiree er landslagssjef i skiskyting i Hviterussland, mens Liv Grete jobber som ekspertkommentator for NRK.

- Utover denne pressemeldingen kommer ingen av oss til å kommentere saken ytterligere, og ber om at dette respekteres, skriver de videre i pressemeldingen.

Liv Grete Skjelbreid Poiree la opp som aktiv skiskytter etter sesongavslutningen i Holmenkollen 26. mars 2006. Hun har blant annet sju VM-gull og totalt 14 medaljer fra OL og VM.

Raphael Poiree har åtte VM-gull, og totalt 18 medaljer fra OL og VM. 38-åringen ga seg som aktiv skiskytter i 2007.

 13 ÅR:  Skiskytterne Liv Grete Skjelbreid og Raphael Poiree giftet seg i Hålandsdal Kyrkje i Fusa utenfor Bergen 27. mai 2000. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / SCANPIX
13 ÅR: Skiskytterne Liv Grete Skjelbreid og Raphael Poiree giftet seg i Hålandsdal Kyrkje i Fusa utenfor Bergen 27. mai 2000. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / SCANPIX Vis mer