Liv Grete sparte kruttet

Liv Grete S. Poiree kjempet seg inn til en nødvendig tredjeplass og seier i jaktstartcupen, men sparte kreftene til søndagens fellesstartfinale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Skiskytterdronningen sikret seg enkelt sesongens tredje krystallkule da hun tok tredjeplassen på jaktstarten i Kollen.

Russiske Olga Pyleva viste igjen at hun er i toppform ved å ta sin tredje strake rennseier. Det var hennes åttende i verdenscupen totalt og sjette i år. Annenplassen i den totale verdenscupen var i boks før løpet.

Bulgarske Ekaterina Dafovska tok annenplassen lørdag, og Liv Grete koste seg inn til tredjeplass etter en kontrollert sisterunde. Hun ville ikke ta ut maksimalt for å ha noe å spa på med i søndagens fellesstart. Tusenvis av mennesker i Kollen håper hun tar steget helt til topps i sesongens siste øvelse.

Vant den viktigste

Det vil i så fall bli en fantastisk avslutning på sesongen for den firedobbelt verdensmesteren fra tyske Oberhof i februar.

- Det koster utrolig mye å henge med i toppen akkurat nå, men jeg har veldig lyst til å gjøre et bra løp søndag. Jeg er usikker på hvor mye det er igjen av meg, men tror det er mulig å vinne, sa en sliten Liv Grete til NTB.

Hun anser Pyleva for å være den hardeste konkurrenten på fellesstart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer