Liv Gretes bonuskupp

Liv Grete Skjelbreid Poirée (29) gamblet på en bonuskontrakt med utstyrsleverandøren før comebacket - og håver nå inn gode penger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

RUHPOLDING (Dagbladet): Ettbarnsmoren kunne valgt høy grunnlønn og lav bonus, men gikk for en lavere grunnlønn for så heller å innkassere solide utbetalinger for hver seier.

Det angrer hun ikke på i dag - etter den fjerde seieren på 12 starter i verdenscupen i comebacksesongen.

- Det er greit å få betalt etter det man presterer, sier Liv Grete til Dagbladet etter jaktstartløpet hvor hun utklasset verdenseliten etter alle kunstens regler. Russiske Svetlana Ishmouratova på andreplass var hele 1.40,3 minutter bak jenta fra Hålandsdalen i mål.

Totalt har Liv Grete vært på pallen åtte ganger denne sesongen - og bare i prispenger fra det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) har hun innkassert i overkant av 400000 kroner på suksessen. 120000 kroner bare i helga - etter to strake seirer.

På toppen kommer bonusutbetalingene fra skifabrikanten Rossignol - som også har ektemannen Raphael og Ole Einar Bjørndalen i sin stall.

Ikke presset

Hun hevet lønn på vanlig måte fra fabrikanten i tida hun var ute i barselpermisjon. Men sier at grunnlønna «er så liten at det nesten ikke er noe å snakke om».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer