Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool- Arsenal gratis og live

Fredag 26. november er en gullkantet dato. Da setter 40 dyktige tippere seg på flyet til Manchester. Alle dresset til en Superweekend med fotball i førersetet.

Siden våren 1997 har Norsk Tipping og Dagbladet hatt gleden av å sende mer enn 1000 dyktige og heldige tippere til en drømmeweekend i England. I dag trekkes de 10 første når kampene på tippekupongen er ferdigspilt: fem ved pause, fem ved full tid. De tre neste ukene skal ytterligere 30 trekkes ut, blant dem som har klart 10 rette eller mer. Når navnet ditt dukker opp i denne avisa eller i brev fra Norsk Tipping, er det bare å pakke Premier League-kofferten.

Hygge, mat og drikke

-  Vi lover en super Superweekend, med flotte matcher, sier direktør Tore Elman Tangen i Norsk Tipping.  I slutten av november settes kursen med fly til Manchester, hvor vi skal bo på det helt nye 5-stjernershotellet Radisson Edwardian. Fredagskvelden samles vi på puben The Olde Wellington, i gangavstand fra hotellet. Mat, drikke og engelsk hygge venter oss. Noen blir kanskje skuffet fordi Manchester United ikke inngår i kampprogrammet, men fortvil ikke: Lørdag blir det omvisning på Old Trafford og lunsj i The Warwick Suite inngår. Klokka 17.15 samme dag er det kamp mellom Manchester City og Aston Villa på City of Manchester Stadium. Kvelden rundes av med middag på restauranten Stock, italiensk, populær og trendy.

Klart for storkamp

 Søndag blir kanskje stasdagen for de fleste under oppholdet: Først skal vi til Albert Dock og Beatles-museet i Liverpool. Så blir det lunsj på Pan American Club, som også ligger på den samme populære brygga. 16.05 er det klart for storkampen Liverpool- Arsenal. Etter kampen får vi besøk av en ekte Liverpool-kjenning: assisterende landslagstrener Stig Inge Bjørnebye. Kvelden avsluttes med middag i restauranten på hotellet i Manchester.

Ekte Superweekend

 Mandag blir det tid til shopping eller hva du måtte ønske.

-  Dette blir en fin langhelg, sier Tore Elman Tangen. -  Flotte fotballkamper og masse opplevelser. En ekte Superweekend.

TOPPMØTE: Søndag 28. november byr John Arne Riise (t.h.) og Liverpool på fotballfest på Anfield. Thierry Henry og Arsenal stiller mer enn gjerne på den andre siden av banen. 40 dyktige tippere fra Norge er invitert ringside.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media