Liverpool avlyste pressekonferanse

Men Roy Hodgson møtte på trening.

NY SJANSE: En seier mot Manchester United ville trygget posisjonen til Roy Hodgson på Anfield. Her depper han under kampen mot Blackurn onsdag, som endte med 1-3 på Ewood Park. Foto: EPA/ROBIN PARKER
NY SJANSE: En seier mot Manchester United ville trygget posisjonen til Roy Hodgson på Anfield. Her depper han under kampen mot Blackurn onsdag, som endte med 1-3 på Ewood Park. Foto: EPA/ROBIN PARKERVis mer

(Dagbladet): Ryktene svirrer, og mange trodde Roy Hodgson ville få fyken i Liverpool i går. Men Hodgson stilte på treningsfeltet Melwood i dag - akkurat som vanlig.

Liverpool-sjefen skulle også avholde sin ukentlige pressekonferanse kl. 14.30, nå om FA-cupkampen på Old Trafford mot Manchester United søndag.

Den ble avlyst, og Liverpool sender i stedet ut et intervju på klubbens hjemmeside, om cupkampen. Ifølge PA følte klubben at et møte med pressen ville bare ført til en en rekke spørsmål om 63-åringens egen framtid.

Ifølge Liverpool Echo får Hodgson helt sikkert styre laget mot United søndag. Den velinformerete lokalavisa har fått vite av kilder i Liverpool at Hodgson ikke er sparket, Nesv-eierne i Fenway Sports Group nøler med sin beslutning.

Da Liverpool tapte mot Blackburn borte onsdag skrek fansen etter 63-åringens avgang. Og da manageren dukket opp på trening i går ble han møtt med følgende grafitti på en murvegg utenfor treningsfeltet.

- Hodgson out.

I Liverpools skandinaviske supporterklubb føler de seg trygge på at det er et tidsspørsmål før Hodgson er historie på Anfield, bare seks måneder etter at han kom Fulham.

- Det er ingen vei tilbake, det er bare spørsmål om når det er en ny mann klar. Liverpool har en god alternativ løsning, nemlig Kenny Dalglish. Det ville gitt en vitamininnsprøytning for laget og hele klubben, sa supporterleder Pål Christian Møller til Dagbladet i går.

Med tap på Old Trafford søndag har Liverpool bare Europa League igjen som trofémulighet denne sesongen.