Liverpool avsluttet året med festfotball

Lallana scoret to mot Swansea.

MÅL:  Alberto Moreno har akkurat scoret på en glisende Lukasz Fabianski. Foto: AP Photo/Jon Super.
MÅL: Alberto Moreno har akkurat scoret på en glisende Lukasz Fabianski. Foto: AP Photo/Jon Super. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Liverpool - Swansea 4-1 (1-0)

(Dagbladet): Anført av en Phillipe Coutinho i storform leverte Liverpool festfotball mot Swansea. Nå kan de feire nyttår vel vitende om at en Champions League-plass er innenfor rekkevidde.

- Jeg synes gutta var fantastiske. Vi har ikke hatt mange gode prestasjoner denne sesonger, men forhåpentligvis kan dette være et vendepunkt for oss, sa Lallana til Sky Sports etter kampen.

Moreno-mål Etter 33 spilte minutter løsnet det for vertene. Alberto Moreno satte fart framover. Fikk med seg Adam Lallana som vakkert spilte ballen ut til Jordan Henderson på et perfekt løp. Dagens Liverpool-kaptein slo ballen inn i feltet, hvor Alberto Moreno ventet og styrte ballen i mål via Swansea-målvakt Lukasz Fabianski.

Liverpool kunne fort ha ledet med mer før lagene tok pause. Martin Skrtel raget høyest på et hjørnespark, men ble stoppet av Fabianski.

Den polske målvakten stoppet også forsøkene fra Raheem Sterling og Phillipe Coutinho før hvilen.

Kjempetabbe Etter 15 minutter hvile gikk det virkelig unna på Anfield-gresset. Wilfried Bony ga oss en liten forsmak på hva som var i vente da han kom til heading.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.