Liverpool bekrefter: Iago Aspas er klar

Direkte involvert i 51 prosent av Celta Vigos mål denne sesongen.

LIVERPOOL-KLAR: Iago Aspas fortviler etter en misbrukt sjanse mot Atlético. Nå er han klar for Liverpool, og kanskje det får spissen til å smile. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA / NTB SCANPIX
LIVERPOOL-KLAR: Iago Aspas fortviler etter en misbrukt sjanse mot Atlético. Nå er han klar for Liverpool, og kanskje det får spissen til å smile. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA / NTB SCANPIXVis mer

Iago Aspas var utrolig viktig for Celta Vigo i La Liga denne sesongen. Nå er spanjolen klar for Liverpool, bekrefter den engelske klubben torsdag.

Aspas har lenge vært ryktet til klubben, og slutten av forrige måned ble han ryktet så godt som klar. Da sa Petter Veland til Dagbladet at han tror Aspas vil bli en suksess i Premier League, men at han er dum som et brød utenfor banen.

Iago Aspas var direkte involvert i 51 prosent av Celtas scoringer i den nylig avsluttede La Liga-sesongen. Selv sto han for tolv scoringer på 34 kamper. Nå har Liverpool bekreftet på sine nettsider at de har kommet til enighet med 25-åringen om en overgang.

Spanjolen blir Merseyside-klubbens andre signering, etter at Kolo Toure ble enig med Liverpool i slutten av mai.

Iago Aspas er født i Moaña i Spania og har spilt i Celta i hele sin karriere, bortsett fra et kort låneopphold hos Rápido Bouzas på nivå fire i Spania.

(NTB)