Liverpool ble rystet av Carlisle, men gikk videre etter straffedrama

Vant etter straffesparkkonkurranse.

KAN PUSTE LETTET UT:  Brendan Rodgers slapp med skrekken.  FOto: NTB Scanpix
KAN PUSTE LETTET UT: Brendan Rodgers slapp med skrekken. FOto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Liverpool spilte med et nesten toppet lag mot Carlisle, men Anfield-laget sleit likevel med å gå videre.   Etter nitti minutter sto det 1-1, og til slutt måtte det straffer til for avgjøre hvem som gikk videre i ligacupen.

Nervene tok muligens League Two-laget, for Liverpool vant 3-2 på straffer.

Flamini reddet Arsenal Mathieu Flamini slapp til for første gang denne sesongen og avgjorde for Arsenal i nabofeiden mot Tottenham i ligacupen onsdag kveld.

Den 31-årige franskmannen ble matchvinner da han gjorde 2-1 på et fantastisk volleyskudd i det 78. minutt, etter at Tottenham hadde dominert annen omgang og vært nærmest et vinnermål.

Scoringen var Flaminis annen i kampen på White Hart Lane. Han ga Arsenal 1-0-ledelse da han satte inn en keeperretur fra Michel Vorm i første omgang.

Et selvmål av Calum Chambers ga Tottenham utligning i annen omgang, og senere var hjemmelaget nærmest inntil hjemmeforsvarer Federico Fazio klarerte et Alexis Sanchez-innlegg høyt opp i luften. Flamini slo til før ballen spratt og feide den i mål. Dermed sendte han Arsenal til 4. runde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.