VIKTIG:  Luis Suárez er en viktig brikke i Liverpool-mannskapet. Foto: EPA/RUNGROJ YONGRIT/NTB Scanpix.
VIKTIG: Luis Suárez er en viktig brikke i Liverpool-mannskapet. Foto: EPA/RUNGROJ YONGRIT/NTB Scanpix.Vis mer

- Liverpool blir gigant igjen med mesterligaspill

Klubbdirektøren er sikker.

Liverpool vil være tilbake i det ypperste toppsjiktet om klubben kvalifiserer seg til mesterligaen, mener klubbdirektør Ian Ayre.

Merseyside-klubben har ikke spilt i verdens mest lukrative klubbturnering siden 2009. For første gang på fem år kjemper Liverpool helt i toppen av Premier League. Laget ligger på annenplass før serieinnspurten.

Ayre mener det er helt avgjørende at klubben tar seg tilbake til mesterligaen. For øyeblikket ligger Liverpool på tolvteplass på Deloittes rangering over verdens mest verdifulle fotballklubber. Rødtrøyene er utenfor topp ti for første gang på 14 år.

- Det er viktig at vi tar oss tilbake til eliten igjen. Vi er Liverpool og vet hva det vil si å være der oppe, vi har vært der tidligere. Vi er alle klar over hvorfor vi er rangert som nummer tolv, og vi gjør alt vi kan for å gjøre noe med det, sier Ayre til Liverpool Echo.

- Brendan (Rodgers) og laget gjør en fantastisk innsats for å ta oss tilbake i toppen. Får vi mesterligaspill og inntektene det gir, tror jeg vi med en gang er nummer åtte på rankingen.

Han trekker også fram at Liverpool vil bykse enda mer om klubben i årene som kommer klarer å øke tilskuerkapasiteten på Anfield.

- Får vi til den stadionkapasitet som vi jobber for, vil de nye inntektene ta klubben opp til femte- eller sjetteplass på rankingen, sier Ayre. (NTB)