Liverpool bød 150 mill.

Men Villa nekter å slippe Barry.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Aston Villa har avslått et nytt og forbedret bud fra Liverpool på kaptein Gareth Barry, melder klubben på sin egen hjemmeside.


- Tilbudet var litt bedre enn det forrige budet, men vår posisjon er den samme og Liverpool er informert om dette, sier en talsmann for klubben.

Liverpool-manager Rafael Benitez har i lengre tid forsøkt å hente den engelske landslagsspilleren til Anfield uten å lykkes.

Det siste budet skal ha vært på 150 millioner kroner, ifølge Sportinglife.

<strong><B>VILLA NEKTER Å SELGE:</strong></B> Gareth Barry ønsker en Liverpool-overgang, men Villa avslo i går et bud på 150 millioner kroner. Her gratuleres Villa-kapteinen (i  midten) av Dean Ashton og David Beckham etter sitt første landslagsmål for England. Foto: Jorge Silva/Reuters
VILLA NEKTER Å SELGE: Gareth Barry ønsker en Liverpool-overgang, men Villa avslo i går et bud på 150 millioner kroner. Her gratuleres Villa-kapteinen (i midten) av Dean Ashton og David Beckham etter sitt første landslagsmål for England. Foto: Jorge Silva/Reuters Vis mer
Liverpool bød 150 mill.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer