BLE LIGGENDE NEDE: Ifølge Daniel Sturridge ba dommeren Liverpool-spillerne om å spille videre mens Edin Dzeko lå nede. Det viste seg etter hvert at bosnieren ikke var så skadet likevel. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
BLE LIGGENDE NEDE: Ifølge Daniel Sturridge ba dommeren Liverpool-spillerne om å spille videre mens Edin Dzeko lå nede. Det viste seg etter hvert at bosnieren ikke var så skadet likevel. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

- Liverpool burde spilt ut ballen

Mancini tror Agger ville fått rødt om navnet hans var Kompany.

(Dagbladet): Roberto Mancini var en skuffet mann etter 2-2 mot Liverpool, et resultat som betyr at Manchester City er hele ni poeng bak byrival United med 13 kamper igjen.

Italieneren erkjenner at gjestene fra Merseyside fortjente poeng. Men han lar seg irritere over måten baklengsmålene kom på - særlig det første fra Daniel Sturridge.

For det første mener han Liverpool burde spilt ut ballen da Edin Dzeko ble liggende nede etter en tøff takling fra Daniel Agger.

- Sannsynligvis. Etter den forseelsen gikk det mange sekunder, så jeg mener de burde gjort det. Jeg synes det. Men det kan skje, sier Mancini til Sky Sports.

Kritiserer linjedommeren
I reglene heter det at det er opp til dommeren å stanse spillet, ikke spillerne, og ifølge Daniel Sturridge fikk Liverpool-spillerne beskjed av dommer Anthony Taylor om å spille videre.

Dessuten var ikke Dzeko særlig skadet - han spratt i hvert fall på beina for å kjefte på linjemannen da 1-1 var et faktum.

Den reaksjonen var mer til å forstå, for bosnieren skulle definitivt hatt frispark da Agger taklet ham bakfra.

- Det var et klart frispark. Hvis det hadde vært oss, ville det trolig endt med rødt kort til (Vincent) Kompany. Men dommeren så ingenting, sier Mancini.

Han mener linjedommeren var langt ivrigere på å vifte med flagget de gangene en Liverpool-spiller ble tatt.

- Hver gang det skjedde noe med en Liverpool-spiller var han oppe med flagget. Men det frisparket (mot Dzeko) så han ikke.

Gir ikke opp
Manchester United leder serien med ni poeng og har et nokså overkommelig kampprogram framover. Riktignok er Everton på Old Trafford kommende helg en tøff motstander, men deretter er det QPR (b), Norwich (h), West Ham (b), Reading (h) og Sunderland (b) før byderbyet på Old Trafford 6. april.

City har Southampton (b), Chelsea (h), Aston Villa (b), Wigan (h) og Everton (b).

I fjor ledet United serien med åtte poeng da bare seks serierunder gjensto, og alle husker hvordan det endte. City har bedre tid på seg nå - og Mancini er overbevist om at forspranget er mulig å hente inn.

- Det er 13 kamper igjen, det er lenge, sier han.

- Det er ikke over?

- Nei, nei, nei. Jeg tror vi kan hente dem inn.

MISFORNØYD: Roberto Mancini synes City slapp inn dumme mål, og kritiserer samtidig dommerteamet. Foto:  REUTERS/Nigel Roddis
MISFORNØYD: Roberto Mancini synes City slapp inn dumme mål, og kritiserer samtidig dommerteamet. Foto: REUTERS/Nigel Roddis Vis mer