Liverpool byr 100 mill. for Barry

Villa-sjefen er rasende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Liverpool er interesserte i å hente Aston Villas Gareth Barry, og har allerede lagt inn bud på ham. AFP hevder budet er på 10 millioner pund, drøye 100 millioner norske kroner.

Det bekrefter Aston Villas manager Martin ONeill. Manageren sier han ikke ønsker å se gode spillere forlate klubben, men at han ikke har snakket med Barry selv om det ennå.

- Jeg kommer til å snakke med ham, det er klart. Men dagen før det som er den viktigste kampen i sesongen for oss, er ikke det beste tidspunktet å ta den praten, sier ONeill.

O\'Neill er lite fornøyd med Liverpools timing.

- Dette er ikke måten Liverpool pleide å gjøre det på; gå ut med dette offentlig på et så viktig tidspunkt av sesongen for oss, sier Villa-manageren til klubbens nettsted ifølge Sportinglife.

- Liverpool har ikke kommet med et tilbud som bare inneholder penger, men penger og et sammensurium av bytte av spillere, fortsetter O\'Neill.

John Carew kan dermed komme til å miste sin kaptein i Villa, for Liverpools manager Rafael Benitez skal være svært interessert i 27-åringen.

Benitez skal se på Barry som nøkkelen til en sterk midtbane, og ifølge den engelske ryktebørsen skal Barry være mer enn klar for en overgang til Anfield.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer