Liverpool byr på Bowyer

Liverpool tilbyr Leeds 80 millioner kroner for Lee Bowyer. Les overgangsnyheter og -rykter fra England!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er Daily Express som hevder at Liverpool har lagt inn bud på den hissige midtbanespilleren. Bowyer ønsker seg vekk uansett hvem som blir ny manager i Leeds, skriver engelske aviser i dag.

Budet fra Liverpool er under halvparten av det Leeds ønsker for spilleren. Men Bowyers kontrakt går ut etter neste sesong, og Leeds vil selvsagt ikke la ham gå gratis.

Arsenal er også på jakt etter Bowyer, noe som kan bidra til å dytte prisen over 100 millioner kroner.

Foreløpig skjer det ingen overganger til eller fra Leeds. Det betyr blant annet at Arsenals Ray Parlour må vente til en ny manager er ansatt før han eventuelt blir klar for Eirik Bakkes klubb.

Ifølge Liverpool-nettstedet KopTalk har Bowyer henvendt seg til de tidligere Liverpool-spillerne i Leeds, Dominic Matteo og Robbie Fowler, for å forhøre seg om livet på Anfield.ROY KEANE blir nevnt som kandidat til å ta over manager-jobben i Celtic dersom Martin O'Neill blir Leeds-sjef. Keane har tidligere blitt knyttet til Celtic, og det er avisa Daily Express som spekulerer i at han kan bli tilbudt en rolle som spillende manager dersom jobben blir ledig. Daily Mirror mener på sin side at Mick McCarthy er villig til å kutte ut jobben som Irland-trener dersom han får tilbud om en managerstilling i Celtic.ERGÜN PENBE er en attraktiv mann etter VM-innsatsen for Tyrkia. Galatasaray-trener Fatih Terim har allerede kommet med et framstøt for å beholde vingbacken sin. 30-åringens agent Ali Guven hevder imidlertid at både Tottenham, Newcastle, Barcelona og Rangers er ivrige etter å kjøpe Ergün. _Men vi vil snakke med Galatasaray først. Blir vi ikke enige med dem, tenker vi på Tottenham eller Barcelona, sier Guven. Ifølge Planet Football hevder agenten at Tottenham allerede har innledet overgangs-samtaler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer