Liverpool byr på Simic

Liverpool-manager Gerard Houllier har lagt inn et bud på nesten 44 millioner kroner for Kroatia Zagreb-stopperen Dario Simic. Men Liverpool kan vente seg konkurranse om 23-åringens underskrift fra Arsenal, Inter og Milan.

Simic har spilt fast på landslaget siden EM i England i 1996, og imponerte representanter for Liverpool og Arsenal da han ledet Zagreb til en sterk 1-0-seier borte mot Ajax onsdag.

Den franske stjernen Jean-Michel Ferri kan også være på vei til Liverpool. Søndag så han oppgjøret mot Blackburn på Anfield og kom med følgende uttalelse:

- Gerard Houllier sa at jeg bare er den første av flere nye spillere som skal til klubben. Han mener jeg kan gi laget bedre balanse ettersom de er gode forover og ruskete bakover, sa Ferri som kan spille både midtbane og stopper.

Lillestrøms Frode Kippe har lenge vært aktuell for den engelske storklubben, men forhandlingene om en overgang falt sammen før helgen fordi LSK krevde 20 millioner kroner for å la unggutten gå.

- Det er litt surt. Dette var nytt for meg, jeg visste ingen ting om at det var andre i bildet, sier Frode Kippe.

- Jeg har snakket med Lillestrøm-ledelsen, og de var nok litt overrasket over at Liverpool trakk tilbudet om å kjøpe meg. I ettertid er det vel ingen tvil om at Lillestrøm kanskje tok i litt for hardt da de ville ha 20 millioner for meg, mener Kippe, som mandag skal vurdere situasjonen sammen med agent Erik Solér og Lillestrøm.

(NTB)