PÅ VEI TILBAKE: Steven Gerrard trenger fortsatt tid til å bli klar til seriestart for Liverpool.Foto: SCANPIX/AP/Tim Hales
PÅ VEI TILBAKE: Steven Gerrard trenger fortsatt tid til å bli klar til seriestart for Liverpool.Foto: SCANPIX/AP/Tim HalesVis mer

Liverpool drar til Asia uten Steven Gerrard

Legeteamet vil ha ham værende på Merseyside.

Liverpool reiser på sin sommerturné i Asia uten kaptein Steven Gerrard. Midtbanespilleren blir på Merseyside for å bygge seg opp etter skade.

- Steven og det medisinske apparatet har jobbet svært godt og er nå i sluttfasen for å bringe ham tilbake i trening for fullt. Jeg er sikker på at fansen blir skuffet over at Steven ikke kan reise med oss til Asia, men jeg håper de samme supporterne ser viktigheten av å få ham i best mulig form til sesongåpningen mot Sunderland, sier manager Kenny Dalglish til www.liverpoolfc.tv.

Liverpool skal spille kamper i Kina og Malaysia under sine åtte dager i østen.

- Jeg hadde virkelig sett fram til å reise til Kina, Malaysia og Singapore og møte så mange som mulig av våre fans. Jeg beklager at jeg ikke er i stand til å gjøre det. Alle i denne klubben vet hvor utrolig sterk støtten er i disse landene, men etter samtaler med legeteamet er det bestemt at det beste for meg er å fortsette rehabiliteringen på Melwood, sier Gerrard.

Liverpool møter Vålerenga på Ullevaal 1. august. Det er usikkert om kapteinen blir med til Norge.

(NTB)