Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool drar til Asia uten Steven Gerrard

Legeteamet vil ha ham værende på Merseyside.

PÅ VEI TILBAKE: Steven Gerrard trenger fortsatt tid til å bli klar til seriestart for Liverpool.Foto: SCANPIX/AP/Tim Hales
PÅ VEI TILBAKE: Steven Gerrard trenger fortsatt tid til å bli klar til seriestart for Liverpool.Foto: SCANPIX/AP/Tim Hales Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool reiser på sin sommerturné i Asia uten kaptein Steven Gerrard. Midtbanespilleren blir på Merseyside for å bygge seg opp etter skade.

- Steven og det medisinske apparatet har jobbet svært godt og er nå i sluttfasen for å bringe ham tilbake i trening for fullt. Jeg er sikker på at fansen blir skuffet over at Steven ikke kan reise med oss til Asia, men jeg håper de samme supporterne ser viktigheten av å få ham i best mulig form til sesongåpningen mot Sunderland, sier manager Kenny Dalglish til www.liverpoolfc.tv.

Liverpool skal spille kamper i Kina og Malaysia under sine åtte dager i østen.

- Jeg hadde virkelig sett fram til å reise til Kina, Malaysia og Singapore og møte så mange som mulig av våre fans. Jeg beklager at jeg ikke er i stand til å gjøre det. Alle i denne klubben vet hvor utrolig sterk støtten er i disse landene, men etter samtaler med legeteamet er det bestemt at det beste for meg er å fortsette rehabiliteringen på Melwood, sier Gerrard.

Liverpool møter Vålerenga på Ullevaal 1. august. Det er usikkert om kapteinen blir med til Norge.

(NTB)