Liverpool-eier legger seg flat: - Unnskyld

John W. Henry har vært i hardt vær etter Super League-fiaskoen. Nå tar han bladet fra munnen.

BEKLAGER: Liverpool-eier John Henry beklager at klubben ble med i Super League. Video: Liverpool FC. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Liverpool-eier John W. Henry (71) har kommed med en unnskyldning overfor fansen, etter at klubben trakk seg fra Super League seint tirsdag kveld.

- Jeg vil unnskylde til alle supporterne i Liverpool for forstyrrelsen jeg skapte de siste 48 timene, sier Henry i en video publisert av Liverpool.

Hovedeieren av Fenway Sports Group (FSG), som har vært utskjelt de siste to dagene, sier at prosjekt Super League aldri ville skjedd uten fansens samtykke.

- Dere var veldig klare de siste 48 timene på at dette ikke ville skje, sier Henry, som også beklager overfor manager Jürgen Klopp og resten av støtteapparatet.

- Vi hørte på dere, jeg hørte dere. Jeg ønsker å unnskylde meg overfor Jürgen, Billy, spillerne og alle som jobber så hardt innad i LFC for å gjøre fansen stolt. De hadde ikke noe ansvar for denne forstyrrelsen. Det er det som smerter mest, sier han videre.

Henry sier at han drømmer om det samme som fansen, og at eierne jobber hardt for å forbedre klubben.

- Jeg håper dere forstår at selv når vi gjør feil, så prøver vi å handle etter klubbens beste interesser. På dette har jeg skuffet dere, og igjen, jeg beklager. Jeg er alene ansvarlig for den unødvendige negativiteten som har dukket opp de siste to dagene. Det er noe jeg ikke vil glemme og det viser hvor stor makt fansen har i dag, sier Henry.

REAGERER: Måten Liverpool og Manchester United melder seg ut fra Super League på vekker harme. Video: Rødt Kort. Vis mer

Jürgen Klopp uttalte seg om Super League etter 1-1- mot Leeds.

- Jeg har vært 20 år i fotballen og mange ganger, i Tyskland har vi et annerledes system, hvor eiere tar avgjørelser uten å snakke med meg, og jeg er vant til å takle det. Jeg vil ikke være involvert i slike ting. Det handler ikke om å skuffe meg, sa Klopp blant annet.

Liverpool-fansen har rast mot eierne av klubben etter håndteringen av Super League-fiaskoen. Les mer her:

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer