Liverpool-eier mener Downing-historie er en bløff

Tilbakeviser at falskt Youtube-klipp bidro til spillerkjøp.

(Dagbladet): Mange trakk nok på smilebåndet da Liverpool Daily Post trykket saken som hevdet at en falsk Youtube-video var med på å overbevise Liverpool til å kjøpe Stewart Downing fra Aston Villa i fjor sommer.

Avisa gjentok deler av et klubbintervju, der eierne Tom Werner og John Henry forteller at de lot seg imponere av en skrytevideo fra Aston Villa, da de bestemte seg for å kjøpe Downing.

- Vi fant noen bilder av Stewart der han fra 30 meter skyter en fotball oppi fem ulike søppelbøtter, og det er briljant, sa Tom Werner, ifølge saken.

VISSTE OM VIDEO: Liverpool-eier Tom Werner sier han visste at videoen av Downing var falsk, og at den ikke var med å overbevise klubben om kjøpet. Foto: AP Photo/Tim Hales
VISSTE OM VIDEO: Liverpool-eier Tom Werner sier han visste at videoen av Downing var falsk, og at den ikke var med å overbevise klubben om kjøpet. Foto: AP Photo/Tim Hales Vis mer

Nå viser det seg at hele saken er en bløff, ifølge Werner selv.

På Liverpools hjemmeside forteller han at historien ikke stemmer.

- Noen fortalte meg om dette (saken i avisa). Det er en god historie, men dessverre for personen som har skrevet den, så er det ikke sant. I det samme intervjuet sa jeg at vi visste at videoen var falsk, sier Werner.

Foto: AP Photo/PA, Peter Byrne
Foto: AP Photo/PA, Peter Byrne Vis mer