Liverpool-eier orker ikke flere drapstrusler

Legger skylda på Hicks.

George Gillett Jr. ønsker å gå ut av sitt eierskap i Liverpool. Amerikaneren har fått nok av de mange drapstruslene.

George Gillett Jr. eier halvparten av den engelske fotballklubben. Samtidig knirker forholdet til den andre eieren, Tom Hicks.

Forholdet dem imellom ble iskaldt etter at Hicks for tre uker siden forhindret et salg av Liverpool til Dubai International Capital (DIC). Gillett Jr. er nemlig på sin side helt klar for å selge sin andel.

- DIC har pengene i oljeprisene, som stiger hver dag. Penger vil ikke være et tema for dem. Jeg mener de vil være ansvarsfulle eiere, sa George Gillett Jr. fredag til en canadisk radiostasjon. Der beklaget amerikaneren også at Hicks sto i veien for salget.

I intervjuet kommer det også fram at de to eierne hver uke mottar opp mot 2000 e-poster, noen av dem med dødstrusler.

-95 prosent av dem er rettet mot uttalelser fra min partner. Supporterne vil ikke at han (Hicks) skal overta mine aksjer i klubben. Vi har fått mange telefoner på natta hvor vi er blitt truet på livet. Noen har kommet til kontoret. Sønnen (Foster) og svigerdatteren (Lauren) min har tatt imot dem,  fortalte Gillett Jr. videre.

Gillett Jr. kjøpte seg inn i Liverpool sammen med Hicks mars 2007 for cirka fem milliarder kroner.

(NTB)

GILLETT HAR FÅTT NOK: George Gillett Jr. klarer ikke lenger å samarbeide med sin medeier Tom Hicks, og tror det beste ville vært om DIC fikk kjøpe Liverpool. Foto: AP
GILLETT HAR FÅTT NOK: George Gillett Jr. klarer ikke lenger å samarbeide med sin medeier Tom Hicks, og tror det beste ville vært om DIC fikk kjøpe Liverpool. Foto: AP Vis mer