Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool-eieren: - Jeg er like skuffet som alle andre

Men nekter for overgangsfiasko.

LOT CARROLL GÅ TIL WEST HAM: Liverpool har sendt Andy Carroll til West Ham, men greide ikke å erstatte ham med en annen spiss. Foto: AFP PHOTO/ANDREW COWIE
LOT CARROLL GÅ TIL WEST HAM: Liverpool har sendt Andy Carroll til West Ham, men greide ikke å erstatte ham med en annen spiss. Foto: AFP PHOTO/ANDREW COWIE Vis mer

I et åpent brev innrømmer klubbeier John W. Henry skuffelse over at Andy Carroll ikke ble erstattet. Han mener likevel at overgangsvinduet ikke var en fiasko.

Det har stormet rundt Liverpool de siste dagene. Sportslig har klubben fått sin verste sesongåpning siden 1962/63-sesongen, men det er håndteringen av sommerens overgangsvindu som har skapt de største overskiftene.

Mange har reagert voldsomt på at Liverpool lot Carroll gå på lån til West Ham uten at det ble hentet inn en ny angrepsspiller. Rødtrøyene hadde siktet inn Clint Dempsey, men amerikaneren forsvant i siste liten til Tottenham.

Mangaer Brendan Rodgers erkjente frustrasjon over mangelen på spisser etter 0-2-tapet hjemme mot Arsenal søndag. Dagen etter rykket klubbeieren ut med et åpent brev til Liverpool-fansen på klubbens nettsted.

«Jeg er like skuffet som alle andre tilknyttet Liverpool over at vi ikke fikk forsterket angrepet i sommerens overgangsvindu. Det var ikke mangel på vilje eller innsats. Folk i klubben jobbet hardt med flere alternativer, men dessverre klarte vi ikke å få til akseptable avtaler», skriver Henry.

- INGEN FIASKO: John W. Henry har skrevet et åpent brev på Liverpools hjemmeside, der han argumenterer for hvorfor Liverpools sommerhandel ikke er en fiasko. Foto: Reuters/Eddie Keogh
- INGEN FIASKO: John W. Henry har skrevet et åpent brev på Liverpools hjemmeside, der han argumenterer for hvorfor Liverpools sommerhandel ikke er en fiasko. Foto: Reuters/Eddie Keogh Vis mer

Amerikaneren mener likevel at Liverpool ikke mislyktes i overgangsmarkedet med spillerne Joe Allen, Nuri Sahin, Fabio Borini, Samed Yesil og Oussama Assaidi inn dørene på Anfield. I tillegg mener han det var vel så viktig å beholde nøkkelspillere i klubben.

«Overgangspolitikken vår handler ikke om å kutte kostnader. Det handler alltid om å få maksimal verdi for pengene vi bruker slik at vi kan få en tropp med kvalitet og dybde».

Henry ber fansen om å ha tålmodighet med Rodgers og arbeidet som han mener på sikt vil bygge Liverpool til en toppklubb igjen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media