Liverpool-eierne har begynt jakten på ny manager

Går mot slutten for Hodgson.

AFP PHOTO/ ANDREW YATES
AFP PHOTO/ ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Premier League direkte i livestudio fra klokka 1345!

(Dagbladet): Roy Hodgson måtte slukke en brann han selv hadde startet da han etter kampen mot Wolves kritiserte Liverpool-supporterne.

- Den berømte Anfield-støtten har vært fraværende siden jeg kom hit. [...] Jeg håper «fansen» kan bli litt mer «supportere», for vi trenger støtten, sa Hodgson.

Fansen er lei av 63-åringen, og i en avstemming på nettstedet Empire of the Kop svarte 95 prosent av 5000 stemmere at de ville ha Hodgson vekk på dagen.

Nå har Liverpool-eierne begynt å se seg om etter en erstatter for den tidligere Fulham og Viking-treneren. Det skriver The Guardian, Daily Mail og Independent.

Mourinho-assistent Frank Rijkaard, Didier Deschamps, André Villas Boas og Owen Coyle blir alle nevnt som mulige kandidater.

Rijkaard fikk i oktober sparken i Galatasaray og er for tiden arbeidsløs. Deschamps trener Marseille, og har nylig uttalt at han gjerne vil bli i havnebyen til 2014.

Tidligere Jose Mourinho-assistent, Villas Boas (33), tok over Porto i sommer, og har gjort en imponerende jobb med Porto som har til gode å tape denne sesongen. Owen Coyle tok over Bolton midtveis i fjorårssesongen, og har gjort dem til et av denne høstens største formlag i Premier League.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer