Liverpool-eierne har begynt jakten på ny manager

Går mot slutten for Hodgson.

AFP PHOTO/ ANDREW YATES
AFP PHOTO/ ANDREW YATESVis mer

Følg Premier League direkte i livestudio fra klokka 1345!

(Dagbladet): Roy Hodgson måtte slukke en brann han selv hadde startet da han etter kampen mot Wolves kritiserte Liverpool-supporterne.

- Den berømte Anfield-støtten har vært fraværende siden jeg kom hit. [...] Jeg håper «fansen» kan bli litt mer «supportere», for vi trenger støtten, sa Hodgson.

Fansen er lei av 63-åringen, og i en avstemming på nettstedet Empire of the Kop svarte 95 prosent av 5000 stemmere at de ville ha Hodgson vekk på dagen.

Nå har Liverpool-eierne begynt å se seg om etter en erstatter for den tidligere Fulham og Viking-treneren. Det skriver The Guardian, Daily Mail og Independent.

Mourinho-assistent Frank Rijkaard, Didier Deschamps, André Villas Boas og Owen Coyle blir alle nevnt som mulige kandidater.

Rijkaard fikk i oktober sparken i Galatasaray og er for tiden arbeidsløs. Deschamps trener Marseille, og har nylig uttalt at han gjerne vil bli i havnebyen til 2014.

MOURINHO-ASSISTENT: Andre Villas-Boas er koblet til Liverpool-jobben. Foto: AP Photo/Paulo Duarte
MOURINHO-ASSISTENT: Andre Villas-Boas er koblet til Liverpool-jobben. Foto: AP Photo/Paulo Duarte Vis mer

Tidligere Jose Mourinho-assistent, Villas Boas (33), tok over Porto i sommer, og har gjort en imponerende jobb med Porto som har til gode å tape denne sesongen. Owen Coyle tok over Bolton midtveis i fjorårssesongen, og har gjort dem til et av denne høstens største formlag i Premier League.

Coyle drar allerede i dag til Anfield ettersom hans Bolton møter Liverpool.

Ensom På pressekonferansen i går lettet Hodgson litt på følelsene.

- Med to tap på rad, et av dem mot et lag det er forventet at vi skal slå, føler man seg såret og lei seg av alt. Ensom er ikke riktig ord for en vil ikke være i nærheten av noen, en vil bare være alene med tankene man har. Det er ikke hyggelige tanker, men en har ikke lyst til å gjøre noe annet enn å sitte med dem, sa Hodgson.

- Jeg visste det ville bli vanskelig, og hvis vi fra nå av og frem til sommeren kan få noen gode resultater vil kanskje folk respektere oss mer for jobben vi har gjort her. Det er en klisjé, men trenere trenger tid, tålmodighet og støtte. I denne klubben er støtte essensielt, for det er det som har gjort den så stor opp gjennom årene. Det er noe spesielt med Liverpool, og folk skal stå sammen når ting ikke går bra, sa Hodgson.

AKTUELL: Frank Rijkaard er også koblet til Liverpool-jobben. Foto: AP Photo/EFE, Albert Olive
AKTUELL: Frank Rijkaard er også koblet til Liverpool-jobben. Foto: AP Photo/EFE, Albert Olive Vis mer