Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool-eierne holder seg unna minnestund

Vil ikke forstyrre Hillsborough-markering.

(Dagbladet.no): Det er i dag 19 år siden 96 Liverpool-supportere mistet livet i tribunetragedien på Hillsborough i Sheffield.

Som vanlig avholder støttegruppen Hillsborough Family Support Group en minnestund på Anfield til minne om ofrene som ble klemt ihjel på den overfylte tribunen.

De amerikanske eierne Tom Hicks og George Gillett jr. vil ikke delta under minnestunden. De ønsker ikke at deres interne strid vil ta fokus vekk fra seremonien, skriver Associated Press.

Manager Rafa Benitez må imidlertid stille opp sammen med administrerende direktør Rick Parry, rett etter avsløringene om at Parry var involvert i de kontroversielle samtalene med Jürgen Klinsmann.

- Vil snakke med Rafa

Liverpool Echo skrev i går at Parry deltok på det første av to møter med Klinsmann i fjor høst.

- Jeg vil mer enn gjerne sette meg ned med Rafa og snakke om dette, sier Parry til avisa.

Rapporter om at avsløringene førte til at Benitez vurderte å si opp jobben på flekken blir benektet av kilder nær spanjolen, skriver The Guardian.

image: Liverpool-eierne holder seg unna minnestund

Ifølge kildene vil Benitez gjøre et helhjertet forsøk på å føre Liverpool til et nytt Champions League-trofé før han revurderer situasjonen sin.

- Grusomt

Det spekuleres i om Parry og Benitez vil benytte anledningen til å rense lufta i forbindelse med dagens minnemarkering.

- Det er grusomt at årsdagen blir overskygget av intrigene i klubbledelsen, sier en sentral kilde i Liverpool FC til The Guardian.

Klokka 15.45 i dag norsk tid starter markeringen som blant annet inneholder et minutts stillhet klokka 16.06, klokkeslettet da FA-cupsemifinalen mot Nottingham Forest ble avlyst på grunn av ulykken.

Seremonien avsluttes 16.30 med allsang av klubbhymnen «You\'ll Never Walk Alone».

STILLE MINUTT: Det ble avholdt ett minutts stillhet før kampen mellom Liverpool og Blackburn i helga. I dag avholdes den årlige minnestunden på Anfield for de 96 supporterne som mistet livet i Hillsborough-tragedien 15. april 1989. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix
STILLE MINUTT: Det ble avholdt ett minutts stillhet før kampen mellom Liverpool og Blackburn i helga. I dag avholdes den årlige minnestunden på Anfield for de 96 supporterne som mistet livet i Hillsborough-tragedien 15. april 1989. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix Vis mer
INTRIGER: De amerikanske eierne George Gillett (t.v.) og Tom Hicks (t.h.) holder seg unna dagens minnestund. Her poserer de med klubbdirektør Rick Parry, som også er også i hardt vær.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media