Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool-eierne snur og beklager overfor fansen: Fryser billettprisene på årets nivå

- Beskjeden er mottatt.

SNUR: Liverpools eiere i Fenway Group fryser billettprisene på årets nivå, skriver de i et brev til supporterne. Foto: Reuters / Matthew Childs / NTB Scanpix
SNUR: Liverpools eiere i Fenway Group fryser billettprisene på årets nivå, skriver de i et brev til supporterne. Foto: Reuters / Matthew Childs / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): «Kjære Liverpool-supportere, det har vært en opprørende uke». Slik begynner Liverpool-eierne John W Henry, Tom Werner og Mike Gordon et brev til egne fans

Liverpools amerikanske eiere har virkelig fått føle presset fra egne supportere etter at tusenvis forlot stadion etter 77 minutter av helgas Premier League-kamp mot Sunderland. 77 pund er også det billettene på den nye hovedtribunen kommer til å koste neste sesong. 

Protesten førte til krisemøter i Liverpool-ledelsen, og i kveld slapp de altså beklagelsen. 

I brevet, som du kan lese i sin helhet her, beklager de tre eierne oppstyret. Spesielt, skriver de, er de fortvilet over insinuasjonene om at de er grådige eiere som ønsker å gjøre seg rike på bekostning av klubben. 

- Vi har aldri tatt en krone ut av denne klubben. I stedet har vi sprøytet inn store summer av våre egne penger for å forbedre spillerstallen og for å moderniserer Liverpools infrastruktur, skriver de. 

Eierne mener planen om å skru opp billettpriser har blitt misforstått, men de tre legger seg samtidig flate for at de har bommet totalt på prisingen av den nye stadiondelen. 

- Beskjeden er mottatt, skriver de, og legger ved den nye prismodellen for billettene på Anfield.

Kort fortalt blir den slik, ifølge Henry, Werner og Gordon:

• Billettprisene fryses på nivå med årets priser. Det blir med andre ord ingen økning i billettprisene, verken for hjemme- eller bortesupporterne.  

• Den dyreste billetten på Anfield vil dermed fortsatt være på 59 pund per kamp. 

• Sesongbilletter vil koste det samme som for inneværende sesong, 869 pund. 

- Vi tror vi har vist oss villige til å lytte nøye til supporterne, tenke om igjen og handle deretter. Det unike og hellige båndet mellom Liverpool Football Club og supporterne har alltid vært det vi har hatt for øye. Det båndet representerer hjerteslagene til denne ekstraordinære fotballklubben, skriver de tre eierne i brevet.