- Liverpool-eierne vil ha Klinsmann

Nye rykter.

(Dagbladet.no): Rafa Benitez (47) elsker klubben og fansen, spørsmålet er bare om kjærligheten er gjensidig.

For ryktene om Liverpool-sjefen avskjed bare fortsetter å svirre i Storbritannia.

Møte i USA

I dag skriver flere britiske aviser at Liverpool-eierne Tom Hicks og George Gillett har sett seg ut Jürgen Klinsmann som den neste treneren på Anfield. Og i dag møter eierne direktør Rick Parry i New York.

Ifølge Daily Mail er Gillett spesielt hypp på den tidligere tyske landslagssjefen, dersom de ser seg nødt til å sparke Benitez.

Daily Mirror skriver at Klinsmann allerede blitt kompis med Gillett, fordi amerikaneren har brukt konsulentselskapet til den tidligere Tottenham-angriperen i USA.

Det påstås at amerikanerne mener Benitez har skylda for oppstyret i klubben denne sesongen, bråket som startet da spanieren i desember klaget sin nød over for lite penger til forsterkninger.

Venner av Klinsmann forteller til avisa at 43-åringen vil være fristet av et tilbud fra Liverpool, fordi klubben har sterke tradisjoner og kan kjempe om trofeer.

TYSK FOLKEHELT I 2006: Jürgen Klinsmann førte sitt landslag til en overraskende bronse i VM på hjemmebane. Foto: Scanpix/Ap
TYSK FOLKEHELT I 2006: Jürgen Klinsmann førte sitt landslag til en overraskende bronse i VM på hjemmebane. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

O\'Neill aktuell?

Også tidligere Chelsea-sjef José Mourinho er blitt lansert som ny Liverpool-manager, men ifølge The Independent er Aston Villas Martin O\'Neill vel så aktuell.

Selv om Benitez\' muligens lever på lånt tid i Liverpool, fikk han i går innfridd ønsket om en ny midstopper med kjøpet av slovaken Martin Skrtel (23) fra russiske Zenit.

- Liverpool-eierne vil ha Klinsmann
LIKER KLINSMANN: Liverpool-eierne Hicks og Gillett setter kanskje pris på at Klinsmann kjenner amerikansk business, den tidligere Spurs-spissen bor i Los Angeles.
SITTER UTRYGT: Rafael Benitez må leve med stadige rykter om sin framtid.