<strong>BLIR PÅ ANFIELD:</strong> I dag sier Fernando Torres at hans framtid er på Anfield, her er spissen blikkfang utenfor klubbmuseet i Liverpool. Foto: AFP/PAUL  ELLIS
BLIR PÅ ANFIELD: I dag sier Fernando Torres at hans framtid er på Anfield, her er spissen blikkfang utenfor klubbmuseet i Liverpool. Foto: AFP/PAUL ELLIS Vis mer

- Liverpool er Englands beste klubb

Torres snakker endelig om framtida.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Fernando Torres ble verdensmester med Spania i juli, og tok straks på seg et velkjent skjerf i finalegarderoben.

I går var han tilbake på Liverpools treningsfelt etter en utvidet VM-ferie, og i dag avliver han de fleste spekulasjoner om sin egen framtid.

26-åringen er blitt kraftig koblet til Chelsea i sommer, men i et intervju på Liverpools hjemmeside snakker han bare om de rødkledde.

Landets beste klubb Og han understreker hvor lykkelig han er på Anfield. Nå ser han fram til å trekke på seg Liverpool-drakta på nytt.

- Dette er den beste klubben i landet, så målene og forventningene er alltid høye. Forhåpentligvis kan vi komme opp på vårt eget nivå igjen. I Liverpool ønsker vi alltid å slåss for hvert eneste trofé, sier Torres som før VM reiste fra det sjuende beste laget i Premier League.

- Det var vanskelig forrige sesong, men jeg er sikker på at vi kan forbedre oss denne sesongen. Jeg er virkelig glad for å være tilbake, det er godt å være sammen med lagkameratene. Mitt bånd og lojalitet til klubben og fansen er det samme som da jeg signerte første gangen.

Kaptein Steven Gerrard bestemte seg for å bli da manager Roy Hodgsons la fram sine planer for Anfield-klubben. Torres fikk besøk av sin nye sjef mens han ferierte.

Også han er også fornøyd med framtidsutsiktene den tidligere Fulham-sjefen presenterte.

- Jeg håper han er rett mann til å nå målene som Liverpool har, og jeg ser fram til å jobbe med ham, sier Torres.

Snakket med Stevie G, møtte Joe Spania-spissen har også store håp om et godt samarbeid med Joe Cole, som kom gratis fra ligamester Chelsea.

- Jeg har snakket mye med Stevie i dag, og jeg møtte også Joe. Jeg tror Joe er akkurat den typen spiller vi trenger for å skape historie med klubben vår. Vi holder på de beste spillerne våre, sier Torres.

Angriperen ble skadd i VM-finalen, han rev av muskelfibre i lysken, og trener for øyeblikket på egenhånd på Melwood. Fortsatt håper han at seriestarten 15. august er innen rekkevidde.

- Jeg har mindre enn to uker på meg for å bli klar, men jeg følte meg virkelig bra under den første økten med fysioterapeutene og legen. Jeg skal prøve å bli frisk så raskt som mulig, jeg ser virkelig fram til å spille på Anfield igjen.

Som de fleste Liverpool-stjerner vil Torres mest av alt å vinne ligaen, det er mer enn 20 år siden sist.

- Jeg vet at ett trofé her i Liverpool - kanske Premier League - betyr mer enn tre eller fire hos en annen klubb, sier Torres.

Den tidligere Atletico Madrid-spissen har scoret 56 mål på 79 kamper i Liverpool, 40 på 41 hjemme på Anfield. Han har tre år igjen av kontrakten med Liverpool.

<strong>VERDENSMESTER:</strong> Fernando Torres er like lysten på å spille for Liverpool som da han kom til klubben i 2007, sier han. Foto: AFP/MIGUEL RIOPA
VERDENSMESTER: Fernando Torres er like lysten på å spille for Liverpool som da han kom til klubben i 2007, sier han. Foto: AFP/MIGUEL RIOPA Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer