- Liverpool er ikke ute av gullkampen

Trøst fra Wenger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Troen på at Liverpool kan kjempe om ligagullet fikk seg en knekk etter gårsdagens smertefulle nederlag for Manchester United. Englands mestvinnende klubb har møtt alle sine tre argeste tittelrivaler på hjemmebane, uten å sanke mer enn to av ni mulige poeng.

Noen mente kampen mot United var et være eller ikke-være for Liverpool i gullkampen. Arsene Wenger ser det annerledes, selv om laget hans er 10 poeng foran de helrøde etter 1-0-seieren mot Chelsea.

- De to andre (Chelsea og Liverpool) er fortsatt involvert. Liverpool har mest grunn til å være skuffet siden de tapte hjemme, men de er ikke ute av det. Det er ikke Chelsea heller, for de viste mot oss at de er et godt lag, sier Wenger ifølge AFP.

Arsenal gikk i krigen

I forkant av 0-1-tapet på Anfield hadde Liverpool-spillerne snakket om at en seier mot United ville bety mer enn bare tre poeng - det ville også bevise at de var klare for å være med helt inn.

Men til tross for stor dominans i banespillet, 22 avslutninger mot Uniteds seks, ble Carlos Tevez\' scoring kampens eneste. Supersøndagen endte bare trist for Liverpool, og for Chelsea som tapte med samme sifre på Emirates.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer