Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Liverpool er interessert i Ronaldinho

Kan ha spilt sin siste Barca-kamp.

(Dagbladet.no): Barcelona melder i dag at Ronaldinho (28) er ute av spill i seks uker på grunn av en strekkskade i høyre hamstring. Dermed mister han trolig resten av sesongen.

Brasilianeren har stått over de siste fire serierundene på grunn av en skade og spilte heller ikke Champions League mot Schalke denne uka. Den nye skaden pådro han seg på trening i går, skriver klubbens nettside.

Ronaldinho har hatt en dårlig sesong. Sviktende form og beskyldninger om utsvevende natteliv har ført til stadig sterkere overgangsspekulasjoner.

Broren i Milano-middag

De bremset ikke da broren og agenten til Ronaldinho, Roberto de Assis, ble sett på restaurant med representanter for AC Milan onsdag kveld.

Fifa-agenten Ernesto Bronzetti, som fungerer som rådgiver for Milan, bekrefter at Milan er interessert i spilleren.

- Milan er interessert, men det avhenger av mange ting. Vi er fortsatt på fosterstadiet, sier han til Corriere dello sport.

- Chelsea og Liverpool

SISTE VÅR MED GJENGEN? Ronaldinho mellom Deco (t.h.) og Lilian Thuram på onsdagstrening i Barcelona. Brasilianeren mister trolig resten av sesongen på grunn av skade. Ryktene går fortsatt friskt om at han blir solgt til sommeren. Foto: Lluis Gene, AFP/Scanpix
SISTE VÅR MED GJENGEN? Ronaldinho mellom Deco (t.h.) og Lilian Thuram på onsdagstrening i Barcelona. Brasilianeren mister trolig resten av sesongen på grunn av skade. Ryktene går fortsatt friskt om at han blir solgt til sommeren. Foto: Lluis Gene, AFP/Scanpix Vis mer

Bronzetti sier Roberto de Assis kun var innom Milan underveis til London, og avviser at det var snakk om forhandlinger.

- Hvis vi ville gjemme oss og forhandle, ville så avgjort ikke gått på restauranten Giannino, sier han.

Men agenten sier at Milan langt fra er alene i jakten på spilleren som ble kåret til verdens beste både i 2004 og 2005.

- Tre-fire lag er interesserte, det er helt naturlig. Chelsea, selvsagt og også Liverpool, sier Bronzetti.

image: - Liverpool er interessert i Ronaldinho
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media