JAKTER SEIER: Cardiff City og Ole Gunnar Solskjaer møter et Liverpool i storform i morgen. Foto: AP Photo/Peter Byrne, PA Wire
JAKTER SEIER: Cardiff City og Ole Gunnar Solskjaer møter et Liverpool i storform i morgen. Foto: AP Photo/Peter Byrne, PA WireVis mer

- Liverpool er kanskje det beste kontringslaget i Europa

Solskjær før morgendagens møte.

Ole Gunnar Solskjær står i fare for å bli valset ned av Liverpools seiersmaskin lørdag. Cardiff møter et lag med siktet mot 100-klubben.

Bare Chelsea har klart å score mer enn 100 mål på en sesong i Premier League-historien. Det skjedde i 2010 (103).

Liverpool kan komme seg over den magiske grensen og står med 76 på 29 kamper så langt.

Fart - I øyeblikket er Liverpool kanskje det beste kontringslaget i Europa med LuizSuárez og Daniel Sturridge. Du har Raheem Sterling med skremmende fart der også. Vi må bare gi alt. Dette er en kamp mange ikke gir oss noen mulighet i, sier Solskjær til Cardiff YouTube-kanal.

Og den norske manageren vet at lørdagen kan gi ham et nytt tilbakeslag:

Liverpool har scoret over tre ganger så mange mål som Cardiff (76-23) og det med en kamp mindre.

Liverpool er uten tap siden romjulen. To 1-2-nederlag borte (Manchester City og Chelsea) på fire dager gjorde at de fleste strøk klubben fra gullkampen. Men åtte seirer og to uavgjort siden er situasjonen helt endret.

Liverpool øyner sin første ligatittel siden 1990.

Tilbake? Solskjær overtok i Cardiff rett etter nyttår. På ti kamper har laget hans tatt sju poeng etter to seier og en uavgjort, alle på hjemmebane.

- Jeg har alltid vært en som kan reise meg etter å ha fått et spark i tennene. Det gjelder å komme tilbake. Jeg ble selv satt på benken en del ganger i min karriere. Det ga meg ekstra motivasjon til å ville vise manageren at jeg burde spille.

- Vi er i bra form, ser ut som et lag og kjemper for hverandre. Vi mangler bare den lille ekstra flaksen, sier Solskjær.

(NTB)


KNUSTE UNITED: Luis Suarez og Liverpool kunne juble etter 3-0 mot rivalene fra Manchester United forrige helg. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS
KNUSTE UNITED: Luis Suarez og Liverpool kunne juble etter 3-0 mot rivalene fra Manchester United forrige helg. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS Vis mer