Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool etterlyste Owen-bud

Real fikk spissen i fanget.

(Dagbladet.no): Dette er informasjon av slaget som sjokkerer Liverpool-fansen. Ifølge The Sun var det Liverpool, ikke Real Madrid, som tok initiativ til Michael Owens klubbskifte.

- Det var Liverpool som tok det første skrittet. De kontaktet Real og fortalte at Owen er tilgjengelig. De inviterte et tilbud, sier en Real-kilde til avisa.

Kanskje fordi Djibril Cissé er kommet til klubben, pluss at Milan Baros viste verdensklasse i EM. Men trolig mest fordi 24-årige Owen går gratis fra Liverpool om 10 måneder.

Real Madrid beit selvfølgelig på Owen-tilbudet, klubbens motto er å hente all verdens stjerner til klubben.

Akkurat nå er det bare prisen, Liverpool ønsker seg 25 mill. pund (312 mill. kroner), som skiller England-spissen fra en framtid i helhvitt.

Ifølge Independent skal Owen være meget begeistret over tanken på å spille for Real.

Men salget ble ikke enklere da Samuel Eto'o gikk til Barcelona i går kveld. Kameruneren, deleid av Real, var en spiss Liverpool-manager Rafael Benitez kunne tenkt seg i en eventuell byttehandel.

Fernando Morientes er et annet Liverpool-alternativ, men han scoret to mål mot Wisla Krakow i går og blir tøff å gi fra seg for Real.

Et annet alternativ for Liverpool er å bruke pengesummen de mottar på Valencia-playmaker Pablo Aimar. Også de spanske seriemestrenes toppscorer Mista skal være aktuell.

Det skal allerede være klart at den spanske midtbanespilleren Xabi Alonso kommer fra Real Sociedad til Anfield.

<B>SELGES TIL REAL?</B> Liverpool skal være meget villige til å slippe sin England-spiss Michael Owen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling