Liverpool kollapset mot Sevilla

Liverpool-fadesen:
- Håper Milan så dette

Wissam Ben Yedders frekke melding etter Liverpool-kollapsen.

ERTET PÅ SEG FANSEN: Wissam Ben Yedder scoret to og dro paraleller til Champions League-finalen i 2005. Foto: AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER
ERTET PÅ SEG FANSEN: Wissam Ben Yedder scoret to og dro paraleller til Champions League-finalen i 2005. Foto: AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Liverpool så ut til å ha tre poeng i sin hule hånd halvveis i Champions League-oppgjøret mot Sevilla tirsdag kveld.

Men så raknet det fullstendig.

Allerede etter 54 minutter sto det 2-3 på lystavla i Sevilla. Tre minutter på overtid var comebacket fullkomment da Sevilla satte utlikningen som ga 3-3.

Champions League-finalen

To av målene ble scoret av franske Wissam Ben Yedder. Etter kampen kom han med en sylfrekk sammenligning.

Med tweeten «Håper Milan så dette...» har han ertet på seg utallige Liverpool-fans. Med den sammenlignet han nemlig comebacket med det Liverpool gjorde i Champions League-finalen i 2005.

Da fikk nemlig Liverpool en begredelig start på kampen, og lå under 3-0 til pause. Men på seks minutter i andre omgang, var plutselig lagene likt.

Kampen gikk til straffespark, og Liverpool vant.

- Faen ta deg

Og nå fikk Liverpool altså smake sin egen medisin, mener Ben Yedder. Tweeten hadde onsdag morgen nærmere 25 000 retweets og 35 000 likes.

Og han har fått en del sure svar.

- Faen ta deg, svarer en bruker.

SKUFFET: Dejan Lovren depper etter kampen. Foto: NTB Scanpix
SKUFFET: Dejan Lovren depper etter kampen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ben Yedder har ertet på seg en haug Liverpool-fans. For en mann! skriver en annen.

Jürgen Klopp sier ifølge ESPN at hans utsendte bare sluttet å spille fotball i andre omgang.

- Vi lot dem få komme inn i kampen igjen. Med et sånt publikum, kan slike ting skje. Vi burde unngått det. Vårt våpen er å spille fotball. Vi klarte ikke det i andre omgang, sier Klopp.

- 3-0 var et flott resultat. Det er ikke noe negativt å si om første halvdel. Feilen vi gjorde, var å ikke spille fotball mer. Vi ønsket å kontrollere kampen, men vi ble for passive og dype.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer