Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

West Brom - Liverpool

Liverpool falt sammen - mistet seieren på et kvarter

West Bromwich med et skikkelig nådestøt mot slutten av oppgjøret mot Liverpool.

BERGET UAVGJORT: West Bromwich. Foto: AFP PHOTO / Lindsey PARNABY
BERGET UAVGJORT: West Bromwich. Foto: AFP PHOTO / Lindsey PARNABY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

West Brom - Liverpool 2-2

(Dagbladet): Sesongen har vært blytung for West Bromwich. De er på stø kurs mot nedrykk.

Lørdag fikk de imidlertid en opptur mot Liverpool. Jürgen Klopps menn, som jakter en pallplass, ledet 2-0 med 15 minutter igjen. Så kom det to kjappe scoringer fra West Brom, og Liverpool hadde en aldri så liten kollaps.

- Vi kontrollerte veldig bra, men det ble en vanskelig kamp når banen ble tørrere og tørrere. West Brom bestemte seg for å ikke vanne i pausen, og da blir det vanskelig, sier Jürgen Klopp til BBC.

- Det utgjør en veldig stor forskjell, legger han til.

Første på 930 dager

Liverpool tok ledelsen etter bare fire minutter. Danny Ings scoret sitt første mål i premier league på 930 dager (!). Har slitt med skader, og scoret sist i 2015.

Det var Georginio Wijnaldum som la ballen til rette for at Ings kunne banke ballen i nettet.

Men West Brom jaget utligning, og var fryktelig nære før pause, da ballen ble lagt på bakerste stolpe og bare en ekstra lang fot stoppet Jay Rodriguez fra å sette ballen i mål.

ENDELIG SCORING: For Danny Ings. Foto:   REUTERS/Andrew Yates
ENDELIG SCORING: For Danny Ings. Foto: REUTERS/Andrew Yates Vis mer

Målscorer Ings var nære ved å doble ledelsen fem minutter før pause. Mohamed Salah kippet ballen over en Brom-forsvarer og til Ings, som avsluttet på keeper.

Tangerte rekord

Liverpool var ikke så dominerende som de kanskje skulle ønske, og etter rundt en times spill satte Jürge Klopp inn Alex Oxlade-Chamberlain og Roberto Firmino.

Med et kvarter igjen skulle Premier Leagues toppscorer notere seg på scoringslista, etter å ha blitt spilt fram av Oxlade-Chamberlain. Avslutningen var det klasse over, Salah satte ballen iskaldt over keeper Ben Foster.

Med det scoret for øvrig Salah sitt 31. ligamål denne sesongen. Da tangerte han en rekord bare Alan Shearer, Cristiano Ronaldo og Luis Suarez har klart. Det er fortsatt noen ligakamper igjen - og det vil si at rekorden lever farlig.

Falt sammen

Men kort tid etterpå satt ballen i mål for West Brom. Jake Livermore satte ballen i mål etter et hjørnespark. Ballen ble først lagt på bakre stolpe og ut i feltet, før det ble avsluttet på keper Lloris Karius.

Han klønet det til med ballen, og Livermore var våken og satte ballen i mål.

Ti minutter senere var det for alvor håp på The Hawthorns. Jose Rondon satte West Broms andre på kort tid, og stillingen var 2-2.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!