Liverpool-fansen gjorde Mourinho og Wenger målløse

Trenerlegendene lot seg begeistre av Liverpool-fansen før kampstart lørdag.

LIVLIG GJENG: Liverpool-fansen lagde liv på Wanda Metropolitano i Madrid i går kveld. Foto: NTB Scanpix
LIVLIG GJENG: Liverpool-fansen lagde liv på Wanda Metropolitano i Madrid i går kveld. Foto: NTB ScanpixVis mer

Liverpool hadde god kontroll på Tottenham i Champions League-finalen, der det endte med 2-0-seier for Jürgen Klopps menn. Spillemessig var de kanskje ikke så sprudlende som de pleier å være, men scoringer av Mohamed Salah og Divock Origi sikret det gjeve trofeet.

Men om spillerne ikke leverte opp mot sitt optimale, klarte i hvert fall deres supportere det. For både før, under og etter kampen runget velkjente Liverpool-sanger som vi har hørt så mange ganger før.

Før kampen dro fansen i gang «You'll never walk alone», som de pleier å gjøre hver gang de spiller hjemme på Anfield også.

I Bein Sports sitt studio satt ikke ukjente José Mourinho og Arsène Wenger som eksperter. Da Liverpool-fansen sang, ble de to trenerlegendene filmet og man kunne se at ble målløse over fansens prestasjon på tribunen.

- Vakkert. Dette er unikt, var Wengers reaksjon da fansen stemte i på «You'll never walk alone».

- Dette er vakrere enn noe annet, sa Mourinho, som satt ved Wengers side i studio.

Under resten av sangen så de to ringrevene på grensa til rørt ut, og man kunne tydelig se at de satt pris på fansens sang.

Det ble knytta litt spenning til Champions League-kvelden da folk fikk vite at det var denne duoen som skulle delta i TV-kanalens studio. Disse to var kjent for å være bitre fiender under deres periode som managere i Premier League, men under sendinga virket det som de hadde funnet tonen.

- Liverpool er byen for musikk, arbeiderne og fotball, sa Wenger under TV-sendinga til Bein Sports.

- Alle som har vært trener i England vet at byen er et spesielt sted for fotball. Det er derfor de alltid skaper mirakler, fortsatte franskmannen.

Per dags dato er både Wenger og Mourinho arbeidsledige, og derfor har de hatt ekspertroller fra tid til annen, som lørdag.