- Liverpool får 100 mill for Crouch

En medisinsk test unna Portsmouth.

(Dagbladet.no): Peter Crouch gjorde det i helga klart at han heller ønsker seg tilbake til gamleklubben Portsmouth, enn å bli en del av en Robbie Keane-overgang fra Liverpool til gamleklubben Tottenham.

Nå ser det ut til at han får viljen sin.

Liverpool melder i dag på sine offisielle hjemmesider at de har kommet til muntlig enighet med Portsmouth, og at Crouch er i samtaler med Harry Redknapps klubb.

Landslagsspissen skal nå være i ferd med å gjennomføre den medisinske testen på Fratton Park, og overgangssummen skal ligge akkurat rundt 100 millioner kroner, skriver Daily Mail.

Liverpool hadde opprinnelig helst sett at 27 år gamle Crouch kunne brukes som mellomlegg i et forsøk på å lokke Tottenhams Robbie Keane til klubben, men nå får altså Rafa Benitez noen ekstra transfermillioner for spissen i stedet.

Harry Redknapp fortsetter med dette med å forsterke stallen etter fjorårets åttendeplass i Premier League, og neste mål på lista kan være Chelsea-vingen Shaun Wright-Phillips.

Peter Crouch kom til Liverpool sommeren 2005 og har scoret 42 ganger på 135 kamper for klubben.

TILBAKE TIL RØTTER: Peter Crouch har en fortid i Portsmouth, nå kan han snart danne spisspar med Jermaine Defoe i klubben. Her duellerer han med Sean Davis forrige sesong. Foto: EPA/SCANPIX
TILBAKE TIL RØTTER: Peter Crouch har en fortid i Portsmouth, nå kan han snart danne spisspar med Jermaine Defoe i klubben. Her duellerer han med Sean Davis forrige sesong. Foto: EPA/SCANPIX Vis mer
- Liverpool får 100 mill for Crouch