OOOPS: Danmark-kaptein Daniel Agger beklager til Englands Jack Wilshere etter å ha taklet ham i oppgjøret på Wembley onsdag. Foto: REUTERS / Eddie Keogh / NTB Scanpix
OOOPS: Danmark-kaptein Daniel Agger beklager til Englands Jack Wilshere etter å ha taklet ham i oppgjøret på Wembley onsdag. Foto: REUTERS / Eddie Keogh / NTB ScanpixVis mer

- Liverpool FC driver en kampanje for å ødelegge Arsenal

Fansen med underskriftskampanje.

(Dagbladet): Arsenals midtbaneess Jack Wilshere er ute i seks uker etter at han ble taklet knallhardt av Liverpools Daniel Agger i landskampen mellom England og Danmark på Wembley onsdag.

22-åringen brakk et lite bein i venstrefoten i sammenstøtet med Agger, og spilte faktisk 45 minutter med brudd før han ble tatt av banen.

Agger unngikk gult kort for den røffe taklingen, og har i etterkant omtalt det som en 50-50-situasjon.

Sint Wenger En ting som er sikkert er at de aller fleste som har noe med Arsenal å gjøre er forbanna. Skikkelig forbanna.

Ifølge engelske medier er Arsene Wenger og hans støtteapparat oppgitte på både Englands støtteapparat - som lot Wilshere fortsette kampen - og ikke minst på Agger, som gikk såpass hardt inn i en takling i en treningskamp.

Wilshere mister en rekke nøkkelkamper i kampen om seriegullet og ikke minst viktige cupkamper i både Champions League og FA-cupen.

22-åringen selv er livredd for å miste sommerens fotball-VM, etter at han mistet EM i 2012 på grunn av skade.

Kampanje Samtidig som Wenger og Co er forbanna, prøver nå Gunners-fansen å ta grep. Arsenal-supporteren Sam Navret har nemlig startet en underskriftskampanje på internett for å få Daniel Agger utestengt.

Han er åpenbart av den optimistiske typen.

Navret ber Det engelske fotballforbundet om å undersøke Aggers takling på Wilshere og se på muligheten for å utestenge dansken i seks kamper.

Liverpool og Arsenal ligger som henholdsvis nummer to og tre i Premier League, begge med 59 poeng. For Liverpool er det med andre ord en stor fordel at Arsenals nøkkelspiller Wilshere mister en rekke kamper.

ÅPENT BREV: Arsenal-fan Sam Navret er en optimistisk type. Her er brevet han vil sende Fotballforbundet.
ÅPENT BREV: Arsenal-fan Sam Navret er en optimistisk type. Her er brevet han vil sende Fotballforbundet. Vis mer

Forholdet mellom de to storklubbene har vært kjølig denne sesongen, etter at Arsenal forsøkte å hente Luis Suarez i fjor sommer.

Sist søndag innrømmet Liverpool-eier John Henry at klubben rett og slett ga blaffen i at Suarez hadde en utkjøpsklausul til tross for at Arsenal la inn et bud som var tilstrekkelig til å oppfylle kravet.

- Liverpool har skylda Initiativtaker til underskriftskampanjen, Sam Navret, skriver:

«Vi, supporterne av berømte Arsenal Football Club, ber Fotballforbundet om å undersøke taklingen Daniel Agger gjorde mot Jack Wilshere i treningskampen».

«De siste dagene er det blitt godt kjent at Liverpool FC driver en kampanje for å ødelegge Arsenal, og vi, Arsenal-fansen, mener Liverpool-eier John Henry ba Daniel Agger om å ta Jack Wilshere i kampen».

«Jack Wilshere blir ute i rundt seks uker, etter den ødeleggende smellen mot ankelen, og Liverpool FC har skylda for dette».